onsdag den 18. maj 2011

Color Club - Revvvolution

Jeg elsker holografiske neglelakker. Især hvis jeg kan skaffe dem i PANG farver, hvilket ville passe sig glimrende til mode-tendenserne lige pt med color blocking.
Denne holografiske lak er fra Color Club. Den er fyldt med multifarvet holografisk glimmer, hvilket giver den et super skønt asfalt-look. Jeg synes, at den er lidt rå i det, og jeg glæder mig til at bruge den til sommer evt på tæerne :)
Jeg har købt min på Transdesign for nogle måneder siden, men jeg har faktisk ikke fået den brugt. Og som den opmærksomme læser vil se, er det heller ikke mig som poserer med den. Det er min skønne lillesøster, som heldigvis gerne lægger hånd til et photo shoot, hvis jeg ikke har lyst til at have neglelak på.
På billedet er der lagt 3 lag plus et enkelt lag toplak. Lakken er rigtig nem at arbejde med, og den er slet ikke så svær, som så mange andre holo-lakker, at lægge på.

- Maja

7 kommentarer:

Mette sagde ...

Rigtig flot lak! Har desværre ikke selv nogle holografiske lakker, men må helt klart have fingrene i en. De er så smukke!!

mette-mypolishworld.blogspot.com

Sanne sagde ...

Apropos tæer - jeg havde tænkt mig (igen i år) at foreslå jer at finde på nogle flotte og kreative tånegle. Det er jo snart tid til at lufte dem. Sidste år lavede jeg nogle simple blomster, og dem fik jeg mange kommentarer for. Jeg ved godt I synes jeres tæer er grimme, men det er vi også mange andre der har - så vær nu ikke så generte. :)

PS: Har lige brugt lidt af min bonus på Konad plader på konaddenmark.dk, de har prisgaranti. De koster faktisk det samme som div skumle eBay sælgere, og så er der jo ikke porto og told og moms og æv fra f.eks. USA eller Kina at bekymre sig om.

Sascha sagde ...

Uh MUST HAVE!

Tænkte på.. har lige fået fingrene i GOSH's holografic lak, og af en eller anden grund vil den bare ikke holde sig pæn mere end en dags tid.
Bruger topcoat og det hele, men den bliver alligevel grim i løbet af en dags tid.
Er første gang jeg har prøvet det med en lak, så har I nogen tips til hvad jeg kan gøre for at holde mine smukke holo-negle smukke?

Maja og Sussi sagde ...

Sascha.. jeg ville måske komme toplak på hver dag. Er det fordi den falder af? Eller hvordan bliver den grim?

Sussi

Maja og Sussi sagde ...

Sanne.. tja, nu når du plager :P Så må jeg jo hellere tage mig sammen og vise dem..

Sussi

Sascha sagde ...

Den skaller af i store flager. Meget mærkeligt :-S

Maja og Sussi sagde ...

Sascha.. bruger du underlak? evt kom et nyt lag toplak på hver dag. Jeg har ikke prøvet det selv at den skaller af på den måde. det kan jo være lakken der er dårlig.. hmm må man da ikke håbe

sussi

Send en kommentar