tirsdag den 17. maj 2011

Oh My Gosh!

I denne uge reklamerer Matas med disse nye mini lakker fra Gosh. Jeg har ikke kunne læse noget yderligere om dem på Gosh's hjemmeside, så jeg ved ikke rigtigt noget om dem. Jeg kommer nok til at smutte en tur i Matas og høre mere om dem og se dem med mine egne øjne! Håber der nogle nye spændende farver. På billedet fra reklamen, som jeg har "lånt" til indlægget ser den lilla og den grå ud til at være fine, men billeder kan snyde :( Det er jo sket før.

Er der nogen af jer der allerede har set eller købt nogle af disse nye lakker?


Sussi

13 kommentarer:

Jette Fromm sagde ...

Kvaliteten på selve låget og flasken er rigtig dårlig. Farverne er okay, men nogen af dem ligner gengangere fra deres alm. linie. Jeg købte 4, men har ikke testet dem endnu - håber lakken er god, det er trods alt det vigtigste (selvom jeg synes de skulle have lavet lågene pænere og mindre skæve, haha!). :)

Solensdanserinde sagde ...

Synes også der var et par stykker der gik igen, men der er ret mange forskellige, også er der et par fede jelly lakker imellem :)

Maja og Sussi sagde ...

Jette.. tsk, men de er jo billige hehe..

Sussi

Anonym sagde ...

Jeg købte en igår og glæder mig til at prøve den!!
:) Louise

Søs sagde ...

Har prøvet flere af dem og forstår ikke det i andre skriver med kvaliteten. Jeg synes de er meget bedre end fx. Depends og lever 100% op til de forventninger jeg normalt har til Gosh lakker, som jo faktisk er rigtig gode :)

Der findes nu 24 farver, og ikke 20 som Matas skriver - måske fører de bare ikke dem alle? :)

Jette Fromm sagde ...

Synes ikke kvaliteten på selve bøtten/børsten/låget er lige så god som Depend, som jo er endnu billigere - men det er vel en smagssag :) Selvfølgelig er det selve lakken det kommer an på i sidste ende. Jeg er bare en sucker for lækker indpakning! ;D

Swååfie sagde ...

Jeg købte en i sidste uge og kvaliteten er helt i orden synes jeg.. lagde egentlig ikke mærke til om kvaliteten på indpakningen var specielt 'billig', men jeg er heller ikke vant til kvalitet.. såå.. Men vil sikkert ende med at købe flere :)

Anonym sagde ...

Jeg har købt den grå, og synes farven var rigtig fin. Ikke for mørk og ikke for lys. Men har dog ikke prøvet den endnu :D

Anonym sagde ...

Købte to her den anden dag, og sidder lige nu med den ene på. Jeg købte en gul og en blå-metallic og jeg synes egentlig de er ret gode. Kvaliteten er fin og har nu haft den ene på i to dage og de kan altså ikke ses. Synes det er super fint at de er mindre end de almindelige da jeg alligevel aldrig når at bruge en af de "store." Og prisen er jo bare super meget i top:-D

Sanne sagde ...

Jeg så dem i går, og jeg synes de var kedelige. De fleste ligner noget man allerede har derhjemme.

Katrine Mørk sagde ...

Sidder lige og er blevet færdig med at lakere venstre hånd, og synes altså den er rigtig god.
Vil give folk ret i farverne måske ikke er de mest spændende, men stod lige og manglede en mørk rød og den jeg fik købt er bare rigtig flot (:

Maja og Sussi sagde ...

Jeg købte selv 6 stykker..ups :D

Sussi

Anonym sagde ...

købte en nude i dag. 2 lag og den dækker perfekt og er super flot. hvis den holder og ikke skaller af, så køber jeg helt sikkert flere!

Send en kommentar