mandag den 16. maj 2011

Matas Mandag - Gosh Skittles


Miss Minty - Yellow Doll - Sweet Rose - Peachy - Wild Lilac

Dagens Matas Mandag indlæg er et look som man kalder skittles. Skittles er chokolade som M&M's bare med S'er på slik med frugtsmag. Looket består så i at man har forskellig farver neglelak for fingrene.


Jeg har så, fordi det er Matas Mandag, valgt et nemt tilgængeligt mærke, nemlig Gosh. Jeg fandt 5 pasteller/ eller afdæmpede farver til mit look og malede hver negle med sin egen farve.


Selvom lakkerne er fra samme mærke er de ikke ens. Dvs de har ikke samme konsistens. Jeg kom 2 lag af dem hver på, men kunne godt have givet Peachy (den orange) og Yellow Doll (den gule) et lag mere. Tit skal lyse farver har et ekstra lag. Miss Minty (den grønne) og Yellow doll var en anelse tynde og løb en smule på penslen. Sweet Rose (den lyserøde) var super nem at påføre og havde en perfekt konsistens. Peachy (den orange) blev mørkere på neglen end i flasken, men jo flere lag jeg påførte jo mere "rigtig" blev farven. Wild Lilac har jeg brugt meget og den har også en super god konsistens.


I dag vil jeg også introducere jer for Sally Hansen nail art pen. Jeg købte 6 forskellige farver i Walgreens i New York, men ved desværre ikke hvor elles man kan købe dem. Det er en pen som man kan tegne på neglen med, men det kræver at man kan tegne samme sted 2 gange hvis man laver streger, da den ikke er helt dækkende ved 1 lag. Prikker kan den sagtens lave uden at man skal gentegne. Til gengæld skaller det af igen hvis ikke man kommer toplak på. Jeg tegnede så lidt på mine Skittles negle.


Og så synes jeg, at det var lidt sjovt, at vise jer min vatrondel efter jeg havde taget det af igen. For jeg beholder sjældent neglelak og designs på, da jeg tit tester op til 10 lakker om dagen :D

Sussi

10 kommentarer:

Anonym sagde ...

Uuh, nogle dejlige farver!!

Men jeg har lige et spørgsmål. Du siger at du skifter neglelak ca. 10 gange om dagen... Er det ikke meget usundt (jeg mener at indånde lugten)? Hvordan lufter du ud? Bare med et åbent vindue hele tiden? For jeg synes virkelig det kan være slemt!!

Sanne sagde ...

Tester du TI lakker om dagen! Det er da helt vildt. Jeg troede faktisk I gik med de fine designs I laver.

Skittles, det vidste jeg ikke at det hed. Jeg investerede faktisk i Color Clubs Starry Temptress sommer 2011 kollektion, og havde fem forskellige farver på, men det var ikke noget for mig. Måske jeg er blevet en lille bitte (meget lille bitte) smule for gammel. Så de røg til salg på Trendsales, hvor der nærmest var slåskamp om dem, så jeg tabte heldigvis ikke penge på dem. :)

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Anonym... Det er skam ikke så usundt som de fleste tror. Efterhånden har de fleste mærker fjernet de mest skadelige stoffer i lakkerne. Lugten kan være slem, men jeg åbner ofte et vindue og om sommeren sidder jeg ude. Men det er nu kun et par gange om måneden jeg tester så mange og så sidder jeg ude. Neglelakfjerneren er faktisk det værste for en. Derfor vasker jeg hænder hver gang jeg har brugt det.

Sanne... Normalt tester jeg 1-2 om dagen, men det er nu ikke hver dag jeg gør, derfor må jeg lave flere tests når jeg har det fremme og er inspireret. Jeg har jo også en datter på to måneder der kræver min opmærksomhed hele tiden.
Stært temptress

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Hov... starry temptress er også neon farver ik? Jeg er heller ikke så vild med alt for meget neon på fingrene. En hot pink måske der ligner neon. Umm Essies Haute Ass Hello :D

Og godt at du ikke tabte på det.

Sussi

Anonym sagde ...

Skittles er faktisk ikke chokolade. :) Det er sådan nogen der smager af forskellige frugter. Rigtig flotte negle forresten. :)

Anonym sagde ...

Hvilken neglelak fjerner bruger du/I?? :)

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Tænk jeg troede det var chokolade :D

Jeg bruger Depend's den blå. Nogle gange Matas'

Sussi

Sanne sagde ...

Starry Temptress er alle neon, dvs. jeg synes nogle af dem (f.eks. den blå og lilla) er mere "kras" end neon, men neonblå er vel også svær at lave.

Jeg synes det er MEGET imponerende at du kan lave så mange fine negledesign, med sådan et krævende lille krybdyr i nærheden. Jeg skal snart holde 18 års fødselsdag for mit "lille" krybdyr, suk! Nyd det mens det varer. :)

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Sanne..Jeg har en meget forstående mand :D Puha 18 år. Jeg synes det går hurtigt allerede..

Sussi

Sofie sagde ...

DEJLIG bLOG!
Elsker skittles og er vild med Sweet Rose :D
Der findes en endnu billgere, helt fantastisk (min yndlings lak) lilla/lyserød neglelak, lidt a la den fra GOSH.. Den er fra mærket HOT makeup og kan købes i Kvickley for sølle 20 kr!! børsten er bredere og dækker fuldstændig med 2 lag :)

Send en kommentar