søndag den 15. maj 2011

Deborah Lippmann - Finger Mitts

 Deborah Lippmann har selvfølgelig egen neglelak fjerner, men også disse "ta med" pakker, som jeg vil anmelde i dag. 

Selve neglelak fjerneren har en lavendel duft, som "overdøver" den alm lugt af neglelak fjerner en smule. Jeg synes den dufter fint, men Maja var ikke vild med den. Måske fordi hun er lidt påvirkelig af dufte i hendes tilstand :P


Den lille lomme kan rumme en finger ad gangen. Den er lavet så vattet ikke fnulrer af, som alm vatrondeller. Det gør at der er et minimum af vat der sidder fast i evt flossede negle eller ujævnheder. Der er dog kun 1 af disse lommer pr pakke. De skriver om produktet:

  • The Stripper Lavender Nail lacquer remover containing, aloe vera to prevent dehydration, and lavender.
  • Lavender leaves a gentle scent on the skin, while protecting delicate cuticle with its natural anti-bacterial properties.
  • One mitt cleans all ten nails.
Der er rigtig meget neglelak fjerner på og i lommen, så den opløser neglelakken meget hurtigt. Den drypper dog ikke, så man skal ikke bekymre sig for at få ødelagt evt neglelak på den anden hånd, men man bruger den.


Dette er så min Finger Mitt efter jeg har fjernet lakken på min venstre hånd. De skriver jo at 1 er nok til 10 negle, men når man har så meget neglelak (2-3 lag mørk neglelak) på, så vil jeg ikke tro at det var nok til begge hænder.

Desværre synes jeg at de er en smule dyre og sikkert også svære at få fat i, nu når Deborah Lippmann ikke sender til Danmark. Det kan være, at der hvor man kommer til at kunne købe Deborah Lippmann's neglelak i Danmark, at man også kan købe disse. Og evt neglelakken på flaske, for jeg er godt nok vild med den.

Udover på ebay, kan den købes hos Neiman Marcus og Nordstrom, men ved ikke om de sender til Danmark heller. Prisen er 12$ for 6 af disse pakker med 1 stk.

Neglelakken på flaske koster også 12$.


Det bedste ved denne neglelak er, at den ikke udtørrer mine negle og fingre. Og så dufter de af lavendel :DSussi

(Dette produkt er sendt til os fra et PR Firma)

9 kommentarer:

Swååfie sagde ...

Hvor er de smarte :) Også at det ikke tørrer negle og nelgebånd helt ud.. Har deres 'normale' neglelakfjerner også den funktion?

Maja og Sussi sagde ...

Det er i hvert fald den samme neglelak der er i :D Så mon ikke..

Sussi

Sanne sagde ...

Genial idé til rejsebrug. Jeg havde engang sådan nogle fjernerservitter, men kan ikke finde ud af hvor man kan købe dem mere. Hvornår dælen er der nogen som forhandler Lippmann i Danmark? Det er jo sådan nogle superfede lakker.

Maja og Sussi sagde ...

Sanne... Jeg håber snart jeg får en mail fra deres pr firma igen. Hun skrev sidst at de arbejdede på at få dem ud i nogle danske butikker. Så kryds fingre.

Sussi

The Dandelion Chronicles sagde ...

Debroah Lipmann kommer vist snart til Norge, så kan man måske købe dem der eller få sendt derfra..

Maja og Sussi sagde ...

De er allerede kommet til Norge og Sverige. I hvert fald ifølge deres skandinaviske PR kvinde :D

Sussi

lauriestrode sagde ...

Om ikke andet, kan man da starte med at shoppe hos eleven.se.
https://eleven.se/en/deborah-lippmann-b676.html

Her er der både glitterlakkerne og de nye Yellow Brick Road, I Know What Boys Like, Girls Just Want to Have Fun og Lara's Theme. Godt nok er de dyre, men hey, med inmportafgift, moms og forsendelse fra USA kan hurtigt få en DL lak til at nå de priser ;)

Og Stripper to go koster kassen :D - 130 kr.

Anonym sagde ...

Neglelak kan købes hos www.triercopenhagen.com til ca. 139 kr.
De har dog (endnu?) ikke deres neglelakfjerne.

Mvh Mie

DesperateMakeup sagde ...

I freaking LÅWE you Gals!!!


Super fed side :))

Elsker lakkerne...!

Kh Jørgen aka. A RainBow Boy...

DesperateMakeup.Blogspot.com

Send en kommentar