lørdag den 28. maj 2011

Glædelige nyheder..

Jeg ville vide hvorfor Transdesign.com havde valgt at fjerne deres OPI produkter fra deres side, så jeg skrev til dem i går. Jeg fik hurtigt svar tilbage og de skrev følgende:"We’ve moved it to new site www.nailsupplies.us "

Så nu er jeg glad igen. Jeg tjekkede lige i går, oprettede mig derinde som kunde, at de stadig sendte til Danmark.. Det gør de. Så hvis det er de samme der står bag dette nye site, så håber jeg, at man stadig kan stole på dem. Maja og jeg bestiller derfra om et par dage, så kan vi skrive om hvordan det er at købe derfra :D

Tusind tak for alle jeres kommentarer i "de sørgelige nyheder". Mange gode forslag til hvor man kan købe OPI.
Der var en der spurgte omkring hvordan man kan se om en OPI er falsk. Der er rigtig mange der har skrevet om lige netop dette på deres neglelak blogs. Jeg vil ikke kopiere dem for at remse det op, men hvis man søger i Google på "fake" "opi", så kommer der en masse sider frem. :D

Jeg synes også at OPI er 120 kroner værd, men når man køber så mange som vi gør, så er det utroligt mange penge at bruge. Jeg har jo omkring 350 (efter jeg har solgt ud) og køber næsten nye hver uge. Hvis man kan vælge at betale 25 kroner istedet for 120 kroner, så kan man få mange flere for samme penge.
Vi er i gang med at lave en liste over hvor man kan købe de forskellige mærker, så vil jeg tage de forslag med, som I har skrevet i kommentarerne. 

Sussi

8 kommentarer:

Caroline sagde ...

Wow, det er godt nok billigt! Hvor meget tager de i fragt, og har i oplevet at blive taget i tolden? :)

Maja og Sussi sagde ...

Caroline. Da det er en ny side, ved jeg ikke så meget om deres fragt priser, men man vælger selv hvilken fragt man vil benytte når man skal betale. Alle de pakker vi har bestilt fra USA er der kommet told på. Desværre, men sådan er det nu engang. Heldigvis er det samlede beløb vi kommer til at betale, stadig billigere end at købe dem herhjemme. :D

Sussi

Anonym sagde ...

Åhr jeg synes det er svært det der med fake. Mine opi lakker har ikke alle tegn på at de er fake, men måske kun et af tegnene - så er det altså svært at bedømme om de egentlig ER fake. Penslen kan der fx stå OPI på, låget være rillet indeni, serienummer på og så mangler den måske de der mærker bagpå - de 4, min har kun 3 mærker (recycle - brand - holdbarhed) - er den så fake eller ej? Arghhh - tror bare jeg dropper OPI på nettet.

Maja og Sussi sagde ...

Jeg synes ikke at du skal droppe OPI på nettet. Jeg læste at selvom flaskerne ser forskellige ud, så er det kun en lille procent del, som er falske. Grunden er, at OPI bruger mange forskellige strder til at producere deres neglelak og de forskellige steder laver flaskerne en en smule forskellige. Hvis du er tilfreds med neglelakken, så er det vel pengene værd :D Og hvis du køber dem på Ebay, så er de jo ikke så dyre igen. Jeg har ikke kigget mine igennem og vil det heller ikke. OPI siger at der kun er 1 måde at finde ud af om ens neglelak er falsk og det er ved at teste selve neglelakken. Og det kan vi jo ikke. :D

Sussi

Anonym sagde ...

Er det stadig billigere at købe fra transdesign end fra ebay selvom der kommer told på? For hvis ikke/hvis det er nogenlunde samme pris, så hellere købe fra ebay og få nedskrevet værdien tænker jeg :)

Maja og Sussi sagde ...

Puha... sikke et spørgsmål. Det er svært at svare på. Det kommer vel også an på hvad man køber på Transdesign. F.eks er china glaze billigere end OPI osv. Vi plejer jo at købe en masse forskelligt på Transdesign og regner som regel ud hvad en neglelak koster i gennemsnit. Det plejer at være omkring 35-45 kroner når man medregner told og fragt. Jeg plejer at handle lidt hist og pist alt efter hvad jeg skal købe. :D På Ebay kommer der også fragt på hver enkelt ting man køber og det kan også løbe op. Til gengæld er Transdesign (nu også nailssuplies.us) lidt billigere end Ebay (synes jeg)

Sussi

Anonym sagde ...

Jeg har lige bestilt en masse neglelakker derfra (nailsupplies.us) Så nu venter jeg bare spændt på pakken :D

Anonym sagde ...

Vidste I at man også kan købe billige OPI og China Glaze på http://www.jasminebeautysupply.com/? Jeg ved selvfølgelig ikke om de er ægte - men prøv at tjekke det ud.

Send en kommentar