fredag den 27. maj 2011

Sørgelige nyheder.

Transdesign.com sælger ikke længere OPI produkter. Dette sker lige før jeg havde tænkt mig at bruge de penge jeg havde tjent på at sælge mine neglelakker. Typisk. Hvor skal man nu købe billige OPI lakker. EBay er dyrere. Jeg har kig på nailetc.com

Hvor køber du dine OPI lakker? Hvad synes du om at OPI begrænser salget af deres produkter så man bliver tvunget til at købe til fuld pris i butikkerne?

Sussi

18 kommentarer:

Anonym sagde ...

Eeeeej!!!!

Men jeg har købt tre af mine (har kun 4...) i magasin og en i charlotte bonen (ved ikke hvordan det staves) men der koster de 120 )-:

Hvor meget kostede de da i danske kr.?

Maja og Sussi sagde ...

De kostede ca 25 kroner stk på transdesign.com

De koster ca 48 på beverlybeaute.com så det er næsten dobbelt så meget. Jeg nægter at betale 120 kroner for dem, så hellere undvære-

Sussi

Kathrin sagde ...

Jeg har købt mine på e-bay, men mange af de OPI lakker jeg har er DS lakker så de er automatisk noget dyrere :/

Maja og Sussi sagde ...

Desværre findes der falske OPI lakker på ebay, så jeg er lidt påpasselig med at købe der.

Sussi

Anonym sagde ...

Det vidste jeg ikke! Det med falske lakker. Har selv købt nogle stykker både OPI og China glaze på ebay. Hvordan kan man genkende de falske, ved i det?

Anonym sagde ...

Det var billigt ja!!!

Men hvad med asos? Koster de også 120?

Anonym sagde ...

Jeg synes ærligt talt ikke, der er noget i vejen med, at de "tvinger" kunderne til at betale fuld pris for deres produkter. De laver et stykke arbejde, der koster tid og penge - og selvfølgelig koster det dem ikke 120 ,- at lave en neglelak - der er af super kvalitet og som holder rigtig godt, så hvis man er vild med deres neglelakker, må man affinde sig med prisen.
Jeg køber ikke selv deres neglelakker, da jeg synes, de er for dyre. Derudover synes jeg også, der findes en masse billige, rigtig gode alternativer, og hvis man alligevel skifter neglelak ofte, så er det da også rigtig surt, at spilde en dyr neglelak ved kun at have den på i kort tid.

Maja og Sussi sagde ...

Jeg mener bestemt at det er i orden ikke at ville betale 120-129 kroner for en neglelak som koster ca 8 dollars for en forbruger i usa. Det koster de nemlig derovre i butikkerne. Det er jo tre gange så meget herhjemme. Jeg kan godt forstå hvorfor folk er sure over det. Opis lakker er nogle af de bedre på markedet og jeg vil gerne købe dem men som sagt ikke til dansk pris.

Heldigvis for mig har jeg dog lige fået svar fra transdesign ang opi og de er bare flyttet til deres nye shop.

Nailsupplies.us

Sussi

Mille sagde ...

Angående Transdesign, hvordan fungere det med told, fragt osv..? Har selv kraftigt overvejet at bestille fra indtil beverlybeaute.com eller transdesign, men helst uden en masse bøvl. s:
- Mille.

Marie sagde ...

Jeg køber OPI på beautybay.com eller på lookfantastic. Der koster de omkring 90 kr. og jeg køber som regel, når de kører rabatkampagner. Pt. har lookfantastic gratis fragt, og der er ingen told, da begge sites er britiske.
Hvad angår Transdesign har jeg købt der én gang sammen med jer neglenymfer, men med told og fragt blev det faktisk pænt dyrt alligevel.
Jeg synes ikke OPIs lakker er dyre, når man tager kvaliteten i betragtning. Prisen gør ikke den store forskel for mig, og jeg køber også masser af Chanel-lakker, som koster næsten det dobbelte. Men det er klart, at man ikke gider gi' 120 kr. for en OPI lak, hvis man kan få den for det halve.

Anonym sagde ...

Er helt enig med Marie!

Mille sagde ...

Tusind tak for infoen Marie!:)

Maja og Sussi sagde ...

Mille.. hvis man købet for under 80 kroner, så kommer der ikke told og moms på. Køber man for mere men under 1100 kommer der der told på. Fragten vælger man i checkud processen. Man vælger selv hvilken fragt man vil benytte.

Du kan læse mere om told reglerne på skat.dk :D

Sussi

Mille sagde ...

Tusind tak Sussi :D.
- Nu er det jo snart en lille ferie på vej, om tror jeg for lokket familien en hyggetur til kbh. Hvad skal man give for en 'nail art pen' fra inglot i fields, ved du/i det?

Maja og Sussi sagde ...

Mille.. uh shopping :D Husk at kigge forbi Magasin. Inde til højre i make up afdelingen har de masser af OPI og Essie :D

Jeg var faktisk i Fields i sidste uge, men glemte at kigge efter priser, doh. Men mener at de normale lakker koster 89 og art pennene lidt mindre. Jeg tror faktisk at man kan købe hele sæt på ebay for den pris hehe.

Sussi

ps hvis du kommer ind i Inglot butikken vil du så kigge efter priserne for mig? Så kan jeg skrive det her på siden :D

Mille sagde ...

Det vil jeg gøre, har altid gerne ville have en tur i magasin siden jeg blev ... neglelakafhænging :D.
Tak for info, jeg skal nok tjekke priserne og evt. tilbud til den tid.
- Er ebay et godt sted til nethandlen, hvor det er okay overskueligt med priser og fragt?
Og tusind tak for en fantastisk blog med skøn hjælp hver gang!:D

Maja og Sussi sagde ...

Mille.. Jeg synes det gode ved at købe på ebay er at man fordeler sine indkøb hos flere "butikker" og derved holder man sig under de 80 kroner pr køb og så kommer der ikke told på. Hvis man køber for mere end 80 kroner, kan man nogle gange få sælger til at skrive værdi mindre på pakken ;) Jeg køber tit pensler, nail art dimser og ting på ebay. Jeg har ikke endnu købt neglelak, men det kommer nok på et tidspunkt. De skriver altid hvor meget fragt der kommer på inden man betaler. Det synes jeg er rart. Man kan endda søge på pris stigende efter pris+fragt. Men husk at det er prisen for produkterne der skal være under 80 kroner. Fragten regnes ikke med i de 80 kroner :D

Sussi

Maja og Sussi sagde ...

Asos.com sælger ikke OPI til folk uden for storbrittanien, desværre..

Sussi