lørdag den 11. juni 2011

China Glaze - NovaHer får man virkelig glitter for alle pengene. Lakken består både af sølv- og regnbuefarvet glitter i en klar base. Jeg havde forventet, at jeg skulle bruge mange lag, for at glitter-lakken rigtig kom til sin ret. Heldigvis blev jeg positivt overrasket, for efter 3 lag var den faktisk så dækkende, som jeg ønskede det.
Lakken er virkelig flot i sig selv, men jeg kunne forestille mig, at den også ville gøre sig godt over en anden sølvlak. Ellers kan man bruge den over sine almindelige cremelakker, for at gøre dem lidt mere festlige.

- Maja

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Maja og Sussi, som neglelak-afhængig syntes jeg det er på tide at jeg får en Nfu Oh-lak til samlingen. Meen .. Jeg er lidt på bar bund, hvor, hvordan og hvilken? :D.
Jeg er glad for røde flage/glitter lakker som ligner jordbærmarmelade og ellers bare flage lakker i de blålige nuancer. Måske i ville komme med nogle forslag?
Tak herfra, Isabella.

Maja og Sussi sagde ...

Først og fremmest er der jo mange Nfu oh lakker. Jeg plejer at bruge enten Google billede search eller www.nailgal.com til at se billede af neglelak. Søg feks på www.nailgal.com på nfu oh og så kommer alle de negle frem som der er med nfu oh. Der kan man så se dem som har lagt billeder op med nfu oh og kombinationer med andre neglelakker.

vi køber som regel vores nfu oh hos www.affinitinailandbeauty.com Det er en engelsk side, og der kommer ikke told på. Der koster de ca 50 kr stk.

Nfu oh 52 er blå/grøn, nfu oh 39 er transparent med blå grøn, nfu oh 54 er også fin :D

Sussi

Anonym sagde ...

Mange tak for det hele Sussi :)
- Har simpelthen bare forelsket mig i flaskerne ...:D

Anonym sagde ...

Så blev man lidt forelsket i 52.53 men det har www.affinitinailandbeauty.com ikke ... s:
- Amanda.

Maja og Sussi sagde ...

Amanda.. Prøv fabuloustreet.com fra USA. De to lakker koster 25 dollars (12.50 stk)Det bliver 128 kroner. Dertil kommer told på ca 12 %. Det er ca 15 kroner og så ca 50 kroner i fragt. Det bliver knap 200 for de to lakker. :D

Sussi

KatrineDong sagde ...

Super flot neglelak! Vil helt klart prøve den af. Vil i være søde at kigge lidt på min blog måske endda være fast læser?? :)

http://allthosethings-katrine.blogspot.com/

Maja og Sussi sagde ...

Katrine.. den er fin :D

Sussi

Send en kommentar