mandag den 13. juni 2011

Falske OPI lakker.


Der er en masse der spørger omkring hvordan man ser om en OPI neglelak er falsk. Det er mest når man køber på internettet, at spørgsmålet opstår. Folk spørger os om man kan se det på flaskerne, fordi de ser forskellige ud. Vi ved ikke om de forskellige internetforhandlere sælger ægte eller falske OPI'er. Vi kan ikke rådgive til hvor man skal købe fra og ikke. OPI selv skriver følgende om falske neglelakker:


"OPI receives questions constantly about how to tell whether a bottle is fake. Unfortunately, the only true way to tell is by testing the contents of the bottle. If you purchase your OPI from an authorized seller then you can be worry-free that you are getting the real thing. The number of symbols on bottles may vary due to regulation changes and does not mean that a bottle is fake if there are only 3 labels."
Det betyder altså, at man ikke kan se på flasken om den er ægte eller ej, men at man kun kan se det ved at teste den enkelte flaskes indhold. Man kan altså ikke se på antallet af mærker bagpå om den er ægte/falsk. Antallet har noget at gøre med, om hvordan reglerne for neglelak fremstilling/mærkning var da de blev lavet. Men de skriver, at man kan være tryg hvis man køber hos en autoriseret sælger.
Sussi 
 

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Sussi,

Ved du om der er problemer med forfalskning af andre mærker end OPI? Jeg køber nemlig rigtig meget Orly og China glaze, så har tænkt over om der var samme problemer med dem.

Kh :)

Maja og Sussi sagde ...

Nej det er ikke noget jeg ved noget om. Jeg har ikke hørt om at der skulle være andre falske neglelakker, men man ved jo aldrig.

Sussi

Send en kommentar