tirsdag den 14. juni 2011

Color Club - Chelsea GirlVar der nogen, som sagde "Blue My Mind"? Det var i hvert fald min første tanke, da jeg så lakken. Den er dog ikke helt lige så klar blå, men det er derhen af.
Den er lidt tynd i det, hvilket gør at man skal bruge flere lag end normalt. Jeg har lagt 4 lag. Det synes jeg næsten er for lidt efter jeg kunne se på billedet at man stadig kunne se lidt igennem neglen.
På billedet nedenfor har jeg lagt et enkelt lag af covered in diamonds, også fra color club. Den minder nok mest om rainbow eller nogle af de klassiske flagelakker fra Nfu oh. Men mere om den en anden gang hvor jeg vil lave en sammenligning mellem flagelakkerne. :)

-Maja

5 kommentarer:

Swååfie sagde ...

Den her blå er fantastisk! Og det samme med covered in diamond.. Den må jeg bare ha =D

Anonym sagde ...

Hej jeg blev helt grebet af denne blog i går og var faktisk selv ude i dag og købe to neglelaks, prøv at tjek en af dem ud ;-)

visueltliv.blogspot.com

Anonym sagde ...

Hej neglenymfer, syntes der er en blog på de 'danske bloggere' som er engelsk/amerikansk? Eller så er det min oversætter der er på spil..

Camilla sagde ...

Hej neglenymfer
Jeg har lige set på Triercopenhagens facebookside, at de begynder at sælge Deborah Lippmann lige om lidt: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150292778994050.388161.189950419049 :)

Maja og Sussi sagde ...

Anonym.. Hvis du mener Happily Polished, så er den skrevet af en dansk pige, men hun skriver på engelsk.

Camilla. Tusind tak :D

Sussi

Send en kommentar