mandag den 27. juni 2011

Information om Deborah Lippmann hos Stylepaste

Tidligere har vi skrevet om hvor, man kan købe de eftertragtede lakker fra Deborah Lippmann. I dag var jeg inde i Århus for at se, hvilket udvalg de havde i Stylepaste (volden 7). Til min store skuffelse havde de ingen af glitterlakkerne. Ikke engang den ultra populære "Happy Birthday".
De havde en del af de klassiske lakker, men jeg glemte faktisk at spørge, hvad de kostede. Men jeg tænkte, at jeg lige så godt kunne spare jer læsere, som vil have glitterlakkerne turen til Stylepaste.
Det kan være, at jeg aflægger en af de andre butikker et besøg og ser, om de har glitterlakkerne.
Hvis der er nogen af læsere, som allerede har været i en fysisk butik, hvor de havde glitterlakkerne, må I gerne give lyd fra jer og dele hvor, I fandt lakkerne.

- Maja

9 kommentarer:

Mette K. sagde ...

Æv hvor ærgerligt - og egentlig er det underligt at de ikke har glitterlakkerne, når de er eftertragtede? Det kunne være man skulle høre dem, og de ikke ville begynde at føre dem.

Forresten var jeg i Bruuns Galleri forleden, og så en butik der hedder "Make Up Store" (2. plan lige venstre rundt om hjørnet fra guldsmeden) - har I nogen erfaring med deres neglelak? Priser, kvalitet and such?

Forresten (Ved at jeg har skrevet det i en anden kommentar, men nævner det lige igen, da det er tidsbegrænset) så kører ELF ligenu en Facebook kampagne, hvor man får 50% når man bestiller for over 210 kr. Kampagnekoden fås på deres Facebookside, men den gælder kun til onsdag d. 29. juni kl. 16.00

Syntes det ville være ærgerligt, hvis bloggens læsere ikke fik at vide at der var dette rigtig gode tilbud :)

EvaK sagde ...

Triercopenhagen har Happy Birthday. Det er så ikke en fysisk butik, men håber det kan hjælpe :)

Anonym sagde ...

På stylepastes hjemmeside, kan man også købe de "normale" lakker.
I lørdags var jeg også i stylepaste, men de sagde at de ikke havde sat priser på endnu... Ret mærkeligt.

Anonym sagde ...

Mette: Godt du sagde det, skulle nemlig lige selv til at skrive det! Dog ville jeg ønske, at annoncen aldrig havde ramt mine øjne... Nu er der 17 lakker og en pudderbørste i indkøbskurven! :D

emilieloevbjerg. sagde ...

Hej neglenymfer, i har altid været så søde til at hjælpe så nu deler jeg lige mine frustationer med jer..
Som resten af verden, har jeg OGSÅ faldet over Elf's tilbud og tænkte at det var på tide at få prøvet mærket. I en længere periode, hæh, havde jeg allerede valgt hvilke jeg ville have osv, meen.. Jeg er en pige på 14, som kan flydende engelsk, dette er dog ikke tilfældet ved min mor. Allerede da hun så, at hjemmesiden var udlandsk blev hun lidt tvær. Det gik dog. Hun bruger et visa dankort, og da hun var næsten ved at være færdig med betaldingen stod der, at hun skulle indtaste en kode. Af' hva'? Det vidste min mor ikke noget om og vi måtte opgive..
Så prøvede hun at lave en paypale, men så blev det hele ret underligt og så skulle hun bare trykke 'køb'. Man kunne altså ikke se hvad hun betalte for, og hun blev straks urolig for om hjemmesiden så bare trak en masse over, for hvem ved.. Det var en rigtig dum og nedslående oplevelse, men jeg vil egentligt gerne have de lakker! Valgte hun forkert, ved det der kort? Er hjemmesiden(elf) sikker? Trækker de ekstra over pga. veksling af penge?
- Undskyld jeg spammer jeres kommentarfelt, med disse spørgsmål havde bare ingen at spørge. s:

Maja og Sussi sagde ...

Hej Emilie.

Jeg vil da prøve at hjælpe så godt jeg kan. Der hvor der står kode er det "security code"? For så er det de 3 tal som står bag på visa kortet ude til højre der hvor ens underskrift står.

Vi har før købt hos elf og har aldrig haft problemer med dem. De trækker beløbet i pund, det kan godt være lidt forvirrende, men ingen grund til panik. Hvis dig og din mor har flere spørgsmål må i gerne skrive til vores mail kontakt@neglenymfer.dk så kan vi prøve at hjælpe yderligere :D

Sussi

Maja og Sussi sagde ...

Mette.. tak for tippet :D Jeg lave lige et indlæg med det senere. Ang makeupstore, så har vi et par af deres holo lakker. Kig under kategorien makeupstore ude til højre, så kommer du til de indlæg vi har lavet med deres neglelak.

Sussi

Anonym sagde ...

Tusind tak skal du have Sussi, du har reddet min dag! Nu må vi lige forsøge igen i aften, inden tilbuddet render ud :D

Anonym sagde ...

stod i mandags i illum og savlede over de uudpakkede kasser med DB lakkerne. Måtte tilbage lige inden lukketid hvor de stadig var ved at pakke det sidste ud. Jeg ville virkelig gerne have Today was a Fairytale og Boom boom Pow men dem havde de ikke. Er de blevet set andre steder?

Zafira

Send en kommentar