torsdag den 30. juni 2011

Inglot 646


Ja, som man kan se på billedet, så har jeg lige taget håndcreme på. Og apropos håndcreme, så har jeg jo helt glemt at give jer en anmeldelse af den håndcreme fra Body Shop som jeg teste for et par uger siden. Som tiden dog flyver afsted.


Inglot lakken er fra deres O2M Breathable Nail Enamel serie. Det skulle eftersigende være lavet af det samme som kontaktlinser.. Mærkeligt. De kommer i 47 farver. Jeg synes at lakken var en anelse på den tynde side, men var rigtig nem at påføre på trods af det. Jeg har ikke andre lakker der ligner denne blå shimmer lak. Så unik for mig er den :D


Netop fordi den er lidt tynd, må man give neglene 3 lag før den dækker helt. Man kan lige se det hvide på mine negle forneden. På nederste billede har jeg 2 lag på. Og de 2 øverste billeder har jeg 3 lag på. Jeg har kun underlak/baselak på, ikke overlak. O2M lakkerne koster vist lidt mere end de alm Inglot neglelakker.

Inglot skriver selv om produktet:

High technology is revolutionizing the nail                    
beauty through a new polymer KS-02 designed
for the contact lenses.

DOES NOT CONTAIN:
- toluene
- formaldehyde
- dibutyl phthalate (DBP)
- camphor

The use of new polymer
- significantly increases the oxygen permeability
  of the varnish films (until 54 cm3/sec).
- improves the permeability to water vapour
- facilitates the varnish spreading
- reduces the film tightness

NOT TESTED ON ANIMALS


Sussi

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

prøv at se Gosh ocean den ligner den rigtig meget;)

Maja og Sussi sagde ...

Synes slet ikke den ligner Gosh Ocean. Inglotten er mere mørkeblå. Synes at Ocean er mere grønlig.

Sussi

Anonym sagde ...

Hej Maja og Sussi, kunne i tænke jer at lave en mere præcis forklaringen enten ved tekst eller måske video omkring gradueret design, som jeg har forelsket mig i på jeres blog:http://neglenymfer.blogspot.com/2010/07/gradueret-jelly-manicure.html

- Emilie.

Lenus sagde ...

Hejsa.
Ville bare lige sige at jeg var i Inglot-butikken i fields i tirsdags og de har 25% på alle deres produkter inkl. neglelak, indtil fredag eller lørdag (i kan evt ringe og spørge). Og hvis du tager i Inglot så kan jeg anbefale at stikke hovedet ind i butikken ved siden af og tjekke make-up stores neglelakker - deres holo'er er helt fantastiske! Gør det dog kun hvis din pengepung kan tåle uimodståelige fristelser :)

- Lena

Gulde sagde ...

Jeg må give vedkommende der påpegede ligheden mellem GOSH "Ocean" ret, umiddelbart ligner de hinanden. Kunne det være muligt at lokke jer til at lave en sammenlignende blog mellem de to? :)

Maja og Sussi sagde ...

Jeg kan slet ikke se sammenligningen da den ene er blå og den anden er grøn. Prøv at søg på de 2 lakker på google og sammenlign.

Sussi

Send en kommentar