mandag den 20. juni 2011

Inglot 720 Matte


Inglot har også nogle matte lakker. Jeg mener ikke de står for sig selv i displayet, men man kan se bag på flasken om de tørrer mat.Men men men de tørrer ikke ligeså mat som andre matte lakker. Man kan evt komme et lag Essie Matte about you eller lign ovenpå, så forsejler man også lakken og den holder længere.


720 er en super skøn lys koral neglelak uden nogle effekter. Altså udover den matte overflade. :P Den dækker helt ved 2 lag.


Billeder er selvfølgelig vist uden toplak. Inglot neglelakker kan købes i Inglot butikken i Fields, samt i butikker rundt om i verden. Desværre kan man kun købe online hvis man bor i USA eller Australien. Til gengæld, fordi det er et polsk mærke og Polen er billigt, kan man købe lakkerne til 30 danske kroner!! Da jeg var dernede købte jeg posevis med hjem og heldigvis er Maja "tit" i Polen, så køber hun med hjem til mig.

Klik ind på inglotcosmetics.com og læs mere om deres produkter og salgssteder.

Sussi

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Rigtig flot lak.
Tænkte på om der måske på et tidspunkt kom nogle China Glaze lakker fra deres OMG kollektion til salg i jeres små shops? For så at det var én til salg på et tidspunkt - men nåede ikke at få fat i den, og vil virkelig gerne have fat i nogle fra kollektion. De er så flotte. :)

Anonym sagde ...

Planlægger i ikke måske at købe med hjem til os andre inglot fans hvis i tager et smut til polen?? :) I kunne jo evt tage 5-10 pr. lak ekstra, så har i tjent lidt på det og vi har sparet en del, win win :o)

Maja og Sussi sagde ...

Nailsandcolors: det bliver desværre ikke aktuelt at vi vil hente Inglot hjem fra Polen. Det er et stort arbejde at få koordineret at folk afgiver bestillinger, betaler og ikke springer fra, skifter mening osv. Det er ikke fordi vi ikke vil hjælpe vores søde læsere, men det at være på ferie skal jo helst ikke blive til et arbejde :)
Mvh Maja

Gitte/Rullegardinia sagde ...

Jeg rejser til Polen næste fredag, så jeg skal da helt sikkert forbi inglots butik! Jeg har været i Krakow tre gange, og har åbenbart totalt overset butikkerne i både galeria Krakowska og galeria kazimiers. Det er jo nærmest en forbrydelse :P Gad vide om min bankkonto kan holde til det? ;)

Anonym sagde ...

Hov, jeg så det først nu ..

Det kan jeg godt forstå. Men så skal i bare kræve at folk betaler på forhånd og at der ikke er nogen fortrydelsesfrist ..

Overvejer selv et smut til Polen, er blevet helt vild med inglot! :)

Send en kommentar