søndag den 19. juni 2011

Models Own - Grace Green


Denne neglelak købte jeg for et par måneder siden på Modelsownit.com, sammen med et par andre, blandt andet en crackle neglelak og hos dem hedder de Smash Up. Nå, men Models Own's neglelak er som regel rigtig god og dækker ved 1-2 lag. De har en ok god pensel og et rigtig godt farveudvalg. De er også begyndt at lave art penne. Deres hjemmeside er i hvert fald et besøg værd og de kører altid med tilbud hvis man køber flere. Vi har testet et par andre Models Own neglelakker - klik på Models Own kategorien ude i højrebjælken.


Grace Green er nok den fineste grønne neglelak jeg har. Den er nærmest støvet. På billederne har jeg 2 lag på og Seche Vite toplak.


Da den kom frem kunne man kun købe den i deres sampakninger. Men nu har den heldigvis i et stykke tid været til at købe enkeltvis. Så engang at der var en der solgte den på Trendsales til 200 eller deromkring, fordi de mente den var svær at få fat i. Ja hvis man synes det er svært at klikke ind på Modelsownit.com, klikke på den og taste sine betalingsoplysninger ind, så er det vel svært hehe. Man skal altid kigge sig godt om, når man køber neglelak til "overpris" på Trendsales! Anywho... Jeg legede lige lidt med min Essie Matte About You og kom lidt på halvdelen af neglene, bare for at se hvordan det så ud..


Sussi

10 kommentarer:

Jette Fromm sagde ...

Den er vildt flot :) Kan du se, om der er toluene i lakken? Det står under bunden under ingredienser. Jeg har nemlig ikke købt fra dem fordi de første lakker jeg købte fra mærket har toluene i - og det undgår jeg så meget som muligt.

Anonym sagde ...

Nice (-:. Nu har jeg lige været inde og tjekke hjemmesiden, da jeg er er vild med at prøve nu mærker, men er siden fra USA eller hvordan? Og gælder danmark som 'resten af verden' i afgøresen af fragtpriserne? - Jeg tjekker nemlig alle hjemmesider rimelig tit, da jeg er lidt snoldet med dyr fragt ovneni halvdyr neglelak.
- Mille.

J'adore blog sagde ...

Vildt fed farve :-)

Ninna sagde ...

Hejsa - vildt fed lak!
Jeg har et par spørgsmål:
Køber i på hjemmesiden, og hvis i gør, er i så nogensinde kommet i tolden eller sådan noget? Bliver neglelakkerne ikke dyre når man køber dem pga. fragten? ;s
Tak på forhånd! :D

Maja og Sussi sagde ...

Jette. desværre er det ikke et 3 free produkt, men det er jo i så små mængder at det nok går med mindre man er allergisk.

Ingredienter:
Toluene, Butyl Acetate, Nitrocellulose, Isopropyl Alcohol, Ethyl Acetate, Tosylamide/Formaldehyde Resin, Acetyl Tributyl Citrate, Styrene/Acrylates Copolymer, Adipic Acid/Isophthalic Acid/Neopentyl Glycol/Trimethylolpropane Copolymer, Stearalkonium Hectorite, Camphor, Drometrizole. May contain: +/-Heptane, Glycerin, CI 15850, CI 15880, CI 15985, CI 19140, CI 42090, CI 60725, CI 77266, CI 77491, CI 77510, CI 77891.

Anonym.. Det er et engelsk mærke. Man skal købe for min 20 pund og fragten er 10 pund uanset hvor meget man køber for.

Ninna.. der kommer ikke told på fra EU lande. Når man køber fra lande udenfor EU gør der, men man betaler kun told af selve varens pris. Ikke af fragten.

Sussi

Sanne sagde ...

Den er virkelig skøn, jeg er ellers ikke så vild med grønne lakker, men denne skal i samlingen. :)

Anonym sagde ...

Jeg købte en større sending Models Own i efteråret. Farverne er fantastiske (og Grace Green min favorit) og de holder fint, men jeg har på alle mine flakser oplevet, at når man skruer låget af, bliver penslen (med top-skrue) siddende i flasken. Det er måske lidt svært at forklare. Nogen gange har jeg kunne sætte låget på igen og derefter skrue det af hvor penslen kom med op. Temmelig bøvlet at få en pensel op af flasken uden låg... Ihvertfald har det gjort at Models Own lakkerne er røget bagerst i skabet. Har andre prøvet lignende?
Mange hilsner
Anne

Maja og Sussi sagde ...

Anne.. Det hænder ind imellem at fabrikken ikke har fået skruet lågene stramt nok på og så sker det du beskriver. Det man kan gøre er at skrue det vold stramt på igen og så skulle det løse problemet. Ellers kan noget lim evt gøre tricket. Jeg ville evt kontakte Models Own og forklare problemet. Kan jo være at de vil sende dig en ny sending :D

Sussi

Anonym sagde ...

Hej hvordan har i fået sendt models own neglelak til Danamrk? når jeg vil bestille neglelak på deres hjemme side, så sender de kun til United kingdom :( kan det passe?

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Hej.. Desværre har det engelske postvæsen for nyligt erklæret neglelak for farligt gods og indtil neglelak butikker som models own finder ud af en anden måde at sende på, så kan vi desværre ikke købe derfra længere. Øv øv.

Sussi

Send en kommentar