onsdag den 20. juli 2011

OPI - Stranger Tides + Glitter Addict

Dagens neglelak er fra OPI's Pirates of the Caribbean kollektion. Jeg købte deres mini'er fra denne kollektion, så desværre er penslen ikke så god at arbejde med pga størrelsen. Så på billederne kan I nok se, at det ikke ser så jævnt ud som det kunne.

Til gengæld er farven super lækker. Selvom Essie har lavet en farve magen til og samtidig, Da Bush, (lidt virksomhedsspionage måske?!) er den stadig unik. Jeg har også Da Bush, så jeg vil lave en sammenligning en dag, selvom der findes sammenligninger på andre blogge.


Jeg har lige købt nogle glitter lakker på CherryCulture fra LA Girl. Det er forskellige farver i klar neglelak. Det ser noget så vildt ud ovenpå en farvet neglelak. Jeg har prøvet den sorte som hedder Uninhibited. Der er 1 lag på billederne.De koster KUN 3 dollars stykket og købet man for under 80 kroner, kommer der ikke alle mulige nasty gebyrer, told og den slags på :D


Sussi

8 kommentarer:

Solensdanserinde sagde ...

Den glimmer er vildt lækker :)

Sanne sagde ...

Jubiii, sort glimmer. Det har jeg gået og tænkt på at det måtte findes. Superfedt, sådan en må jeg ha'.

sts sagde ...

Seje negle, især med det der sorte glimmer:)

Please tjek min blog ud: http://stsneglelakke.blogspot.com/

:)

Maja og Sussi sagde ...

sts.. jeg tilføjer den vores danske neglelak bloggere :D

Sussi

Karina Chr sagde ...

Har forsøgt at skrive en kommentar for nogle dage siden, men tror ikke den er gået igennem, så jeg stiller spørgsmålet igen.
Er portoen til Danmark ikke meget dyr inde på Cherry Culture?

MVH Karina
http://karinachr.blogspot.com/

Maja og Sussi sagde ...

Karina.. Har du været inde og kigge på deres hjemmeside? Jeg synes ikke det er dyrt når neglelakkerne er billige. Man kan få meget for 80 kroner, når man tænker på hvad f.eks en Gosh koster.

Sussi

Karina Chr sagde ...

Ja jeg har lige været derinde og når jeg kigger efter portoen er den næsten over 60 kr selvom jeg kun har valgt 2 ting, så er det ikke svært at købe for under 80 kr?

Maja og Sussi sagde ...

Karina... Fragten skal ikke medregnes i de 80 kroner. Det er kun selve produktet der skal.

Sussi

Send en kommentar