tirsdag den 5. juli 2011

Shellac dag 10.Som I kan se, så er de stadig ligeså flotte som da jeg fik dem lavet for 10 dage siden. De gange jeg har troet, at der var kommet en ridse i lakken, kunne jeg bare tørre det af. Man kan lissom pudse dem, så skinner de igen. Der kommer fingeraftryk på. Det er lidt sjovt. Jeg har åbnet et utal af sodavandsdåser med dem uden en eneste skramme. Jeg er meget imponeret.

Der var en del af jer, som kommenterede at I ikke ville kunne gå med den samme farve i 2 uger, så jeg sad lige og tænkte over gode grunde til hvorfor man skulle få lavet Shellac negle.

1. Her om sommeren er der mange festivaller. Alm neglelak ville ikke kunne holde en hel uge uden at lakken ville falde af hist og pist. Så skal man have en flaske neglelak med til touch-ups - og hvem gider det i et telt.

2. Skal man på ferie og vil have flotte negle som ikke skaller af når man går i vandet, og som også holder når man skal ud og spise og til fest.

3. Bryllup! Man kan også lave fransk manicure med Shellac, så er man sikker på at den ikke bliver ødelagt. Man kan endda få dem lavet et par dage før, så man ikke skal stresse over det på dagen eller dagen før hvor man sikkert har meget andet at se til.

4. Hvis man har skrøbelige negle og de konstant knækker. Og hvis man ikke har lyst til at få kunstige negle sat på, så kan man vælge en nude eller neutral Shellac farve. Shellac'en er meget hårdfør.

Og og og gode tips til Shellac:

1. Shellac kan ikke fjernes med neglelakfjerner, så man kan evt dekorere dem med Konad, prikker, striber osv og fjerne det igen med neglelakfjerner uden at det går af. Shellac'en bliver en anelse mat hvis man kommer neglelakfjerner på, men man kan evt komme et tyndt lag toplak ovenpå.

Nu til sammenligningen. Dag 4 og dag 10.

dag 4

dag 10


Forskellen på disse billeder er helt klart udvoksningen, som man jo nok ikke kan undgå. Man kan jo ikke forhindre ens negle i at gro i de 2 uger. Jeg var faktisk overrasket over hvor meget de er groet på en uge. Det er måske millimeter, men fordi det er en mørk farve, ses det tydeligere. Jeg synes ikke at det generer eller er grimt. Jeg er i hvert fald tilfreds :D

Sussi

12 kommentarer:

Ann sagde ...

De er så flotte! Jeg sidder og drømmer om lange negle nu med masser af lilla lak.. Snøft. (Overvejer at få kunstige negle igen og skal giftes til efteråret, så i den anledning kunne det også være rigtig pænt - kan man bruge Shellac på kunstige negle? Gelé..?)

Er imponeret over holdbarheden og hvor flotte de holder sig. Man kan jo kun se på dem at der er gået 6 dage pga. udvoksningen, ellers ikke.. i hvert fald ikke på billeder.. Fine!!

StineN sagde ...

Nej hvor er de altså fine!
Kunne ikke lade være med at lægge mærke til dine neglebånd.. Hvordan holder du dem så "fine" skubber du dem bare ned eller "klipper" du dem på en eller anden måde?

Anonym sagde ...

Hvor er de flotte Sussi!
- Tænkte på om dig og Maja, ikke ville begynde at gøre noget mere i design og tegne-ting på neglene? Syntes det er ved at være lidt tid siden og syntes eller at det har adskilt jer fra andre blogge, fordi designs'ne simpelthen var/er geniale :D

Maja og Sussi sagde ...

Ann..Shellac er jo en blanding mellem neglelak og gele, så jeg ved ikke hvordan geleen vil opføre sig når man jo kommer Shellac'en under en uv lampe. Men hør evt hos en salon.

StineN. Jeg plejer nu bare at nusse om dem med neglebåndsolie. Jeg bruger OPI's avoplex. Og indimellem skubber jeg dem forsigtigt tilbage med en træpind, som kan købes hos diverse neglesider som nail4you osv.

Anonym.. Det er normalt Maja der er mestertegneren på vores blog og hun er ikke 100% tilbage endnu, så jeg prøver på at gøre alle glade mens hun er gravid. Jeg er bare ikke så god til at tegne på neglene. Men jeg skal prøve at finde på noget.

Sussi

Ann sagde ...

Tak for svar - jeg vil høre dem ad når det bliver aktuelt :)

Anneli sagde ...

Hej piger,

Jeg laver Shellac behandlinger (og meget andet)og kan dermed bekræfte at du sagtens kan have Shellac ovenpå gele negle. Du kan fjerne din Shellac med acetone, uden at det ødelægger din gele negl.

Kig endlig forbi og få din Shellac behandling til 200,-.

Maja og Sussi sagde ...

Anneli.. tak :D Så fik vi opklaret det..

Sussi

Anonym sagde ...

Hejsa
Jeg ville lige høre, om der er alders grense på, for det er der jo til gele. Også ville jeg også lige sige, 1000 tak for en mega god blog :D

Anonym sagde ...

Hej - flotte er de, kan du huske hvad farven hedder?

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Anonym.. Den hedder Rock Royalty.

Sussi

Cille sagde ...

De er SÅ fine! :)
Jeg har lige fået lavet mine negle i Rock Royalty.

Lidt vildt at de stadig havde farven, når man tænker på at det er længe siden i har udgivet det her indlæg :)

Anne Engelbreth Sønderby sagde ...

Hej med jer.
Jeg har forsøgt med 2 lag gele, shellak basecoat, 2 lag shellak farve og derefter shellak topcoat, men "det hele" løftede sig fra neglen efter 4-5 dage. Hvad kan jeg mon gøre forkert? Mine negle er lidt bløde og derfor vil jeg nu prøve med gele under efter at have brugt shellak alene i 4 år.
På forhånd tak.

Vh Anne Sønderby

Send en kommentar