fredag den 19. august 2011

Beverly Beaute dot com

Vi har fået en mail ang webshoppen BeverlyBeaute.com og vi vil dele svaret med jer alle sammen i tilfælde af, at der er andre med samme spørgsmål. Vi har selv handlet der en del gange efterhånden og vi har aldrig fået vores pakke taget i tolden.

Hvis du er til de nye OPI, Essie, Nubar, Orly, China Glaze og Seche toplak, men ikke er vild med told og den slags, så kan det være at Beverlybeaute.com er noget for dig. Godt nok står der at de sender fra USA, men de påtegner værdien under 80 kroner, så man slipper for gebyrer, moms og told. Fragten er 6£ uanset hvor meget man køber for, dog er den gratis hvis man køber for mere end 99£. Neglelakkerne er også billige, nemlig omkring 6£ (ca 50 kroner).

Der står på deres side at der ikke kommer told afgifter på ens pakke her. Men er man i tvivl om noget kan man jo altid skrive en email til deres kundeservice.

I øjeblikket kan man købe OPI's Touring America kollektion, Essie's Wedding, Resort og Summer 2011 kollektioner, Orly's Precious og Pin Up kollektioner, China Glaze's Metallic Crackle  og Metro kollektioner og Zoya's Mod Matte, Summertime og Sunshine kollektioner og mange mange flere..

I har til på søndag til at finde på. Der er allerede en masse gode forslag. Tusind tak for alle jeres bud :D

Sussi


6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg kan absolut ikke anbefale nogen at benytte sig af Beverly Beaute! Jo, BB har et fantastisk udbud, gode priser og de leverer hurtigt - men de lever ikke op til sine policies på hjemmesiden, kommer med mangelfulde og uhøflige svar eller ignorerer bare dine henvendelser.
Jeg har måttet kontakte min bank for at få mine penge tilbage, efter at BB ikke har vist sig villige til at erstatte en beskadiget pakke.

Jeg var såmænd igang med at skrive en mail til Maja og Sussi med et mere detaljeret forløb i håb om at i vile overveje hvorvidt BB egentlig fortjener en anbefaling fra jer. Naturligvis skal jeg ikke bestemme hvem eller hvad Neglenymferne skal anbefale til deres læsere, så nu bliver det bare en kommentar, som folk kan tage med i deres overvejelser - jeg vil ikke ønske at nogen får den samme ærgelige oplevelse som jeg.

Med venlig hilsen
Else

Christina Christensen sagde ...

Finde på hvad? :o)

Anonym sagde ...

Tak Else! så vil jeg da ihvertfald ikke handle der.. Er meget utryg ved andre steder, ELF'S 'klage-ordring' er dog i top! fik sødt svar, dog på svensk, samme dag :)

Anonym sagde ...

Jeg har lige bestilt på Beverly Beaute for en uge siden, og har allerede fået min pakke i dag, uden nogen som helst problemer, neglelakkerne var pakket fint ind i bobleplast, og der var det i jeg havde bestilt + de havde enda sendt små gave med, fik en lyserød pose med forskelligt negle grej, og en lille flaske body lotion der dufter sindsygt godt af kokus, og jeg sku heller ik betale told, så jeg er altså meget inponeret af BB (: nu ved jeg jo selvfølgelig ik hvordan deres klage ordning er, men efter den super oplevelse jeg havde med dem, så vil jeg helt klart handle der fremover.

Anonym sagde ...

Regner med at smide en bestilling afsted... Syntes bare jeg har det med, at ende i problemer! Fik en Elf 'Metal madness'-lak i lilla?!

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Else.. Vi er rigtig kede af at du har fået den behandling. Det er super ærgeligt, men vi har bare aldrig haft problemer med dem og derfor anbefaler vi dem. Der er heldigvis mange der har haft positive oplevelser med BeverlyBeaute.com end dårlige (som vi har hørt om) og man plejer jo altid at høre om de dårlige :)

Desuden er de også meget billigere end feks priserne i Danmark. Og så har de et bedre udvalg :D

Sussi

Send en kommentar