tirsdag den 16. august 2011

Hjemmelavet neglelak - Hjælp mig med at navngive...

Så fik jeg endelig lavet endnu en neglelak. Jeg synes, at det er sjovt at sidde og blande selv. Det er ikke altid, man er tilfreds med resultatet, men denne her er jeg godt tilfreds med.

Den er lavet med en del forskelligt. Her er et billede af det jeg brugte.Nubar - Reclaim, ELF - Clear, Fnug - Cult Look, H&M - You Rock My World (base), mini glimmer.


På billedet har jeg skiftevis min hjemmelavede neglelak på og den hjemmelavede med et lag sort under.Den glimmer jeg har brugt har jeg købt på ebay. Der findes simpelthen SÅ mange spændende ting at jeg kunne bruge ugevis på at købe købe købe mig fattig i negle dimser.


Og nu er det så jeres tur til at hjælpe mig med at finde på et passende navn til min neglelak. Det bedste bud vil blive belønnet med..... DENNE NEGLELAK!

Sussi

27 kommentarer:

coca sagde ...

Love in December

Sanne sagde ...

Jeg tænkte straks "Danish Rainstorm" - jeg synes den er meget smuk, og blev temmelig inspireret af al den pokkers danske regn. Virkelig lækker lak du der har gjort. :)

Pernille sagde ...

Hej..
Super flot neglelak.. Jeg synes den minder mig om et vandfald når solen står på.. Derfor synes jeg navnet skal være "Waterfall".. Hvordan har du lavet denne og hvor har du fundet en tom bøtte og sådan? Igen igen imponere i mig :)
Knus herfra

Pernille sagde ...

Trækker lige mine spørgsmål tilbage :P fandt jeres tidligere guide hihi, men synes stadig den skal hedde "waterfall" :)

Ninna sagde ...

Rain the Glitter :D

Anonym sagde ...

"Glitter World"

Emilie jensen sagde ...

"Drømmenatten"
- Som i før har skrevet, har i gjort meget ud af at dette skal være en dansk negleblog! Hvorfor så give et engelsk navn, som alle andre, når man kan 'hædre' danskerne med en drømmeagtig stjernehimmel? :)

Mille kerkamm sagde ...

Mit forslag: Drama queen!
Lakken ser ud til at være én af de lækre farver, som skinner i kamp med solen og tigger om opmærksomhed.. Som en rigtigt dramadronning.. Hvilket selfølgelig også kan være et forslag. 'Drama dronning' altså :D

Anonym sagde ...

Starlight:-D

Kiki Mariane Rossing sagde ...

Hej Sussi. Super lækker neglelak.
Tænkte på navnet Blue Crystal eller Blå Krystal på dansk evt.? :-)

Line sagde ...

hey super folt neglelak jeg synes den skal hedder "hit glit" for den er jo noget af et hit:)

The Dandelion Chronicles sagde ...

"Riverbend" er mit bud. Den er super flot over den sorte. Hvis man lægger den over en rød bliver den så meget lilla?

katfio sagde ...

Fed neglelak :)! ''Stardust'' eller ''stjernestøv'' er mit bud. Den minder mig nemlig lidt om stjernen i filmen Stardust der har en sølv/blå kjole på ;)

NannaJensen sagde ...

'The next Gaga' Kan huske at én af jer, før har skrevet indlæg omkring Lady Gaga og hun er da speciel, ligesom neglelakken! Kan ændrer sig hele tiden, hvis man skifter baggrunden ud. Det samme kan hun :D

Ditte Laursen sagde ...

Rigtig lækker neglelak!!
Jeg foreslår:
Blueberry Nights
Blueberry Rain
Blueberry Shower

Som du fornemmer, kan jeg ikke rigtig give slip på de blåbær! ;)

Anonym sagde ...

Jeg tænker på 'Ice Queen', 'Isdronning', 'Fairy of the river' eller 'Fairy Dust'. Den minder mig bare om noget magisk, kombineret med vand.
- Gry

Sisse-Sofie sagde ...

jeg synes den skal hedde "tidevand"

Anonym sagde ...

Cosmic Glitter eller Cosmical

jeg får lyst til en tur i rummet når jeg ser farven

Stephanie sagde ...

Den er virkelig blevet fin. Jeg har også overvejet at forsøge mig med frankens. Må lige se den guide der bliver omtalt I har lavet :)
Jeg foreslår du kalder denne fine lak "Diamond doll" eller "Eternal wave" :) Hyggeligt at finde på lak-navne selv :)

VixenPortia sagde ...

Hvad med "sky crystals"

Mette sagde ...

Rigtig flot! Jeg tænker lidt på "Krokodille Tårer" eller "Laurentii Tårer" der jo er en meteorsværm der kan ses i disse dage.

Signe Romedahl sagde ...

Mit bud er "Sparkling Dream"! :)

Anonym sagde ...

Synes da "smilende Sussi" eller "skinnende Sussi" passer meget godt til denne farve! En utrolig skinnende og glad farve ville jeg da sige :) Og det er da altid fedt at have neglelakker med ens navn på ;)

Johanne(mille) sagde ...

'Suaja' en sammentrækning mellem Sussi og Maja. Ville da være super sødt, at i begge vil være hæftet for neglenymfernes gode arbejde for folk, som følger med! Og det lyder skam også helt cool.. Ikke for dansk eller engelsk. Så vil i også altid blive husket, ligemeget hvor neglelakken havner i Danmark.. Sød tanke :)

Anonym sagde ...

Mine forslag er:
Sussis Meteorsværm / Sussis Meteor Swarm
Sussi og Majas Meteorsværm / Sussi and Majas Meteor Swarm
Nymfernes Meteorsværm

K.H. Nicoline (:

Anonym sagde ...

Jeg synes den skal hede "Cinderella's lost shoe" Fordi den er lidt prinsesse blå. Men den er stadig lidt mørk når der kommer sort under specielt, og så er det der hvor det der LOST kommer ind. :-)

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Anonym.. konkurrencen er desværre slut.

Sussi

Send en kommentar