mandag den 15. august 2011

Eksklusive Skildpadde-skjolde


Først og fremmest en undskyldning for at jeg ikke er så aktiv. Jeg har holdt mig en rigtig god (og lang) ferie, og nu bruger jeg al min tid på at læse til eksamen. I har mig tilbage efter den 22. august, indtil da kan jeg ikke garantere for at der kommer designs fra min side :)

Dagens negle, som jeg lavede igår, er lavet som eksklusive skildpadde-skjolde. Det var i hvert fald tanken da jeg lavede dem.
Først har jeg lagt 3 lag af Orly's It's Not Rocket Science, og med en sort nail-art pen har jeg forsigtigt lavet skjoldmønstret. Jeg har afsluttet med et lag af den toplak vi altid bruger - seche vite.
Orly-lakken er en jeg lige har købt (sammen med Sussi) fra USA, og jeg er VILD med den. Jeg vil helt sikkert se, om jeg kan skaffe mig nogle flere fra den kollektion, for wow de er flotte!!
Jeg er alt i alt rigtig tilfreds med min manicure, og jeg har faktisk ikke lyst til at fjerne den igen, men sådan er det jo.
Jeg kan se på billederne at lakken slet ikke er ydet retfærdighed i flasken. Den er SÅ smuk, og glimtrer i flere farver. Når det engang bliver solskin kan det være jeg skal lave en anmeldelse af lakken alene. Det fortjener den næsten.

- Maja

som håber at I nyder den danske sommer, selvom der ikke er meget sol og varme.

5 kommentarer:

MichellesModeslam sagde ...

Ej hvor er det bare et flot design! Super genialt og virkelig flot farve fra Orly!

Marie sagde ...

Det er VILDT flot, Maja :) Wauw!

Coca sagde ...

wow du må have en rimelig steady hand, jeg fatter aldrig hvordan folk kan lave så små ting i frihånd.

Guapizimo sagde ...

Cool, men sikken et arbejde det må ha' været :)

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Tusinde tak for jeres søde kommentarer :) og undskyld at jeg ikke lige har får svaret. Nu hvor jeg får lidt mere tod kan det være at jeg skal få lavet en tutorial til nogle af mine designs :)
Mvh Maja

Send en kommentar