søndag den 14. august 2011

Vinderen af Summer Fusser konkurrencen er fundet!

Vi har trukket lod mellem ALLE de indsendte sommer fusser (trods det elendige vejr er der mange der har sendt ind). Den heldige vinder af H&M's sommer kollektion bestående af 2xmini 4-pakker neglelak er:

Zafira's bier og blomster!
Tillykke, vi sender præmien til dig i løbet af næste uge.

De resterende sommer fusser skal I naturligvis ikke snydes for. De er rigtig flotte alle sammen, så I får dem selvfølgelig at se.

Lines's Minx negle. Billedet er taget i Sunny Beach. 

Karen's maritime negle.

Sanne's lyserøde/pink negle.

Mathilde's mangefarvede glitter negle.

Therese's blomster negle.

Stephanie har malet hendes mors negle.

Marlene's negle ved poolen.

Mia Maria's franske fusser.

Sanne's mariehøner.

Mette's sommer negle.

Tina's farverige negle.

Til sidst vil jeg sige tusind tak til alle jer som har turde vise os og vores læsere jeres skønne sommer fusser. Der er sandelig masser af inspiration til resten af sommeren. Eller hvis vejret fortsætter sådan her.. til næste sommer. Jeg håber i hvert fald at der kommer en smule mere varme. God ferie til jer som stadig har og god arbejdslyst til jer som er startet på arbejde.. og til jer på skolebænken.. god fornøjelse!

God Sommer!

Sussi

2 kommentarer:

DesertNails8 sagde ...

Ooh, I love the little bee and the flower!

Høsten sagde ...

Superflotte sommernegle helt generelt, og hvad sker der for, at folk har så pæne tæer? Jeg har sådan nogle skideskæve nogle og neglene er heller ikke for pæne. Snyd.

Men må sige, at i har valgt den rigtige vinder, de er virkelige flotte de negle og er helt pjatte med tatoveringerne også :)

Send en kommentar