søndag den 28. august 2011

Sølv, sølv og mere sølv





Nogen gange føler jeg mig lidt som en skade - fuglen altså. Jeg er helt pjattet med skinnende ting og sager, også neglelak. Jeg kan slet ikke holde mig fra det, det virker magisk tiltrækkende på mig. Det er nok derfor jeg har så mange glimmer-lakker i samlingen.
Dagens lak er en metallisk lak fra Color Club What A Drag. Den er helt fantastisk sølv, det eneste den mangler er lidt holografisk glimmer, så ville den være perfekt :) På billederne har jeg lagt 3 lag, den er rigtig fint dækkende, og konsistensen er også rigtig god.
Derudover er Color Club jo et af de mærker, som er i den billige ende, og jeg synes sagtens, at man kan bruge dem i stedet for de ellers populære OPI og Essie lakker. Color Club fås også i virkelig mange forskellige farver, så jeg er blevet ret hooked på at skulle have flere af dem.

- Maja

5 kommentarer:

Lækresager sagde ...

Kan den mon købes i en butik eller kun på nettet?

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Jeg har købt min på Transdesign.com, men jeg ved faktisk ikke om det er muligt at finde den i en butik. Mit umiddelbare bud vil nok være at den desværre skal købes over nettet.
Mvh Maja

DesertNails8 sagde ...

Wow, this foil looks great! I think I'm going to want them all!

Anonym sagde ...

Har den et nummer ?

Katrine Mørk sagde ...

Wow, den er godt nok flot! Er også helt vild med sølv og shine.. tror jeg vil gå ind og kigge på transdesign efter den med det samme!

http://katrinemork.blogspot.com

Send en kommentar