torsdag den 1. september 2011

400 faste læsere!

Hold da op! Det er jo vildt! Tusind tak til ALLE jer som læser vores blog hver dag eller ind imellem. Vi synes det er dejligt, at der er så mange der læser vores blog, især nu når vi har valgt kun at skrive på dansk. Selvom der står at vi har 400 faste læsere, så har vi nogle gange 1000 læsere om dagen. Skønt at vide, at der er nogen der sætter pris på det arbejde vi laver. Vi elsker selvfølgelig at skrive om neglelak, ellers ville vi ikke bruge så meget tid på det.

Vi startede bloggen i april 2009 og der er faktisk et par stykker som har fulgt os næsten siden da. Dem vil vi gerne sige specielt mange gange tak til. I ved hvem I er :D

Vi har desværre ikke nogen giveaway denne gang, men vi lover at der kommer en KÆMPE giveaway når vi engang når 500 faste læsere. Det kan være at det sker når vi til april har 3 års jubilæum.

Maja & Sussi

1 kommentarer:

Sanne sagde ...

Hjertelig tillykke! Jeres blog er bare den BEDSTE! På torsdag i næste uge skriver jeg faktisk om jer og diverse negletermer, jeg har lært af jer. Så det er næsten en lille hyldest. Jeg tror faktisk jeg var fast læser nr. 16, eller noget deromkring. Og det var et tilfælde at jeg fandt jeres blog, jeg kan huske jeg ledte efter billeder af en bestemt lak til min egen blog, og så begyndte jeg at læse - og kom temmelig sent i seng. Rigtig go' weekend til jer begge. :)

Send en kommentar