onsdag den 26. oktober 2011

MakeUp Store - Madeleine


Dagens neglelak er en af de lækre holo lakker fra MakeUp Store. Denne er en lys beige/hudfarvet af slagsen. Den ser nærmest sølv agtig ud på billederne, men det dog ikke. Jeg synes der er den skønneste holo effekt i MakeUp Store's lakker. Dog er det en af de sværeste holo lakker at påføre. Jeg har hørt om mange andre der også har problemer med at når man skal påføre andet lag, så trækker man lissom det første lag af igen med penslen. Ikke helt så optimalt. På Make Up Store's hjemmeside står der dog at man skal bruge deres Aqua Fix base coat/underlak først. Jeg har dog ikke denne Aqua Fix, så jeg kan ikke sige om det skulle hjælpe på problemet.

Make Up Store's butikker er rundt omkring, der er endda en i mit lokale center (Frederikssund). Neglelakkerne koster 125 kroner, som er en mellemdyr neglelak, vil jeg mene.
Bruun´s Galleri i Aarhus
Fisketorvet Shopping Center
Fields
Sillebroen
Kolding Storcenter
Hvis ikke man har Aqua Fix og har problemer med at påføre, så har jeg et tip. Jeg påfører som regel første lag, lader det tørre lidt og kommer et tyndt lag toplak på. Lader det tørre og kommer andet lag på. Og så toplak på igen :D Men det kunne være, at man skulle høre Make Up Store om de vil demonstrere hvordan de får deres holo lakker pænt på. :D (Aqua Fix koster også 125 kroner)..

Og nu til lidt flere billeder af skønheden.

Sussi

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det er godt nok en fin lak. Jeg har den lyserøde og den blå, og Aqua Fix basecoaten. Basecoaten virker helt fint! - Nu er det godt nok lidt tid siden jeg har brugt den, da jeg kun bruger hololakker om sommeren (for det meste) :p Men basecoaten virkede da,
- ved faktisk ikke om GOSH'es kunne være et alternativ tilden?

Cecile Printz sagde ...

Hvor er det bare en lækker hololak! :D

Sanne sagde ...

Jeg har lige investeret i den blålige hololak, som hedder SIW. Ekspeditricen overtalte mig også til at investere i Aqua base, men jeg har ikke prøvet den endnu. Jeg følte mig en smule taget ved næsen, for jeg blev ved med at spørge om hvad den underlak kunne som en alm underlak ikke kan - det kunne hun ikke rigtig forklare. Hvad med at sætte sig lidt mere ind i produkterne? Men den er superhamrende flot, så jeg glæder mig meget til at prøve den, og tak for tippet med at bruge toplak som "mellemlak", det skal jeg huske, hvis det er helt umuligt at få den pæn.

Annika - Dragonfly Polish sagde ...

Åh, så vackert!! Jag måste verkligen skaffa mig några MUS-lack.:-)

The Dandelion Chronicles sagde ...

Det er en, som jeg har kigget på flere gange. Den ser så fin ud i flasken, så super fedt at I lige kunne vise den.

Super godt tip i øvrigt hvis der er nogle trælse lakker. Tak for det.

Camilla sagde ...

Den er SÅ flot!! :-)

Camilla, Scent of Fashion

Sanne sagde ...

Nå, jeg fik prøvet Aqua underlakken og ... det VIRKER!!! Pludselig var det helt vildt nemt at lægge hololak på, jeg fortryder helt at jeg har solgt et par stykker, fordi jeg ikke orkede dem.

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Sanne.. tak :D Jeg tror den kommer på min ønskeliste til jul..

Sussi

Send en kommentar