torsdag den 27. oktober 2011

Glæder mig, glæder mig, glæder mig, glæder mig...Til marts 2012 kommer der en 1000kvm stor Sephora butik inde i Illum i København. Og gæt hvem der glæder sig? Jeg har både været i Sephora i Nice i Frankrig og i mindst 5 i New York. Og hvis bare de får halvdelen af de fede mærker de har i de 2 lande, så bliver jeg glad. Der er Illamasqua, Nars, Dior, Givenchy, Sephora by OPI, Sephora, mfl. Og det er bare neglelak mærkerne. Vi har testet et par neglelakker fra deres eget mærke. Kig under Sephora etiketten.

Glæder mig, glæder mig, glæder mig, glæder mig... glæder du dig?Sussi

6 kommentarer:

lauriestrode sagde ...

Oh crap, der ryger mit neglelakbudget da lige ud med badevandet :D

Rainbowify Me sagde ...

OMG det er jo fantastisk! Jubiii!

Crystal sagde ...

great news! too bad the google translater does not understand danish too wel lol :) (too bad my dog uli fron denmark can't translate for me haha) But such a big store is sooo good :) Time to start saving up for all those pretty products.

Ditte Karolussen sagde ...

YES! Endelig! Har virkelig følt at jeg har boet i et freakin u-land indtil videre. Håber virkelig vi får Shu Uemura til DK :)

Lakke sagde ...

Håber VIRKELIG at de får en webshop...bor i jylland:-(

katfio sagde ...

YES!! Selvom jeg bor i Hillerød og der er lidt vej der ind.. Men seriøst, har det som om lille dk ikke har nogen gode makeup/neglelak mærker, men det her hjælper vist lidt på det :)!!!

Send en kommentar