fredag den 28. oktober 2011

Pressedag hos STAR PR

Igår var jeg inviteret ind til STAR PR. Der mødte jeg Helle som har været så sød at holde os opdaterede omkring hvad der sker af nye ting hos Depend. De bød på lidt godt til ganen og lidt til sulten, hvilket var rent luksus.

Jeg fik lidt forskelligt med hjem til at prøve, blandt andet nogle kunstige negle som bare skal trykkes på. Så slipper man for at sidde med lim og få det udover det hele. De hedder Press & Go, jeg har fået nogen i lilla/blå, og selvom jeg ikke er meget for kunstige negle har jeg knækket en af mine egne, så jeg tror jeg giver de kunstige negle et forsøg.

Helle fortalte også  lidt om den kommende julekollektion fra Depend, og I kan godt glæde jer. Vi aftalte at hun skulle sende lidt billeder fra kollektionen. Det bliver en kollektion KUN med glitterlakker. Jeg glæder mig til at vise jer billeder af dem.

- Maja

7 kommentarer:

Rainbowify Me sagde ...

Det lyder rigtigt spændende med flere glitterlakker, det vil jeg glæde mig til!

M. Hermansen sagde ...

Hvor er det fedt, at de inviterer dig med til sådan noget:-) Det ser vildt spændende ud!

Anonym sagde ...

Lige et forslag: hvad med nogen støt brysterne negle? :-)

Annika Kjear sagde ...

Jeg er allerede begyndt at finde og købe glitter neglelakker, synes simpelthen glitter negle pifter hvert et outfit op (: Men det ser super spændende ud med det PR arrangement (:

xxHugs Annika
ankjaa.blogspot.com

Sanne sagde ...

Jeg har faktisk en mindre samling af sådan nogle pre-glued negle og de er virkelig smarte. Mine er festnegle med masser af pynt og glimmer, og de bli'r faktisk siddende hele natten til en fest. De er geniale hvis ens negle er knækkede og kedelige, eller man ikke lige har tid eller orker at lave et genialt design. Jeg har købt de fleste af mine i Italien for 3 Euro pakken.

Åh, glimmerlakker - kan man nogensinde få for mange!?! :D

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Tak for alle jeres kommentarer. Jeg skal nok skrive når der kommer mere info omkring julekollektionen :)

Det var et rigtig hyggeligt arrangement, og både Sussi og jeg håber på at blive inviteret en anden gang.

Sanne: Det lyder som nogle gode negle. Har du lavet et indlæg på din blog? Ellers gad jeg godt vide hvad neglene hedder :)

Mvh Maja

Sanne sagde ...

Go' idé, hvorfor har jeg aldrig tænkt på det. :) Jeg skal snarest tage nogle billeder og skrive om dem. Jeg har også nogle pakker fra Fakta - af alle underlige butikker.

Send en kommentar