mandag den 24. oktober 2011

Matas Mandag: Depend


Denne grønne neglelak er bare så frisk. Den er endda super godt dækkende og ved 1 lag er den allerede næsten helt dækkende. Selvom lakker er dækkende ved 1 lag, så kommer jeg altid et lag mere på. Det gør jeg fordi lakken bliver mere jævn og eventuelle helligdage bliver dækket. Hvis det er en glitter lak, gør det andet lag at glitteren bliver mere tæt og at der kommer dybde i. Så på de fleste billeder har jeg altid minimum 2 lag på. Lakken har nummer 249.

Alle lakkerne i dag er fra Depend og kan købes i Matas, derfor Matas Mandag.Dagens anden neglelak er nummer 243. Det er en lilla glitter lak. Det er ikke en alm glitter lak. Glitteren heri er flade stykker, som vi også kalder flager. Jeg synes det er rigtig flot med disse gennemsigtige/glas agtige sølv glitter stykker. Jeg synes den er en smule tøset, men det er ikke nødvendigt en dårlig ting.


Den sidste neglelak i dag, er også en flage glitter neglelak. Den er så bare blå med lyseblå og sølv glitter stykker. Den dækkede ikke lige så godt som den lilla. Som man kan se på billedet herover, så kan man se neglen igennem hist og her. Jeg havde ikke mulighed for at tage billederne i dagslys, så der er blitz på.

Da jeg tog neglelakken af igen fik jeg lige øje på hvor smuk den egentlig er, så I får lige et billede af min vatrondel herunder. Sussi

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hold da op, den blå der, den er virkelig pæn! Jeg skal hvis snart ned i Matas..

Annika - Dragonfly Polish sagde ...

Det lila var verkligen vackert!!

Maria sagde ...

249 står osse og hygger sig her på min hylde, smuk og grøn. 252 skal passe seriøst på, når jeg skal i Matas i morgen ;)

Anonym sagde ...

Flotte neglelakker..!
Må et smut forbi matas ;)

Kom til at tænke på, hvordan i fjerner jeres neglelak..
Har i nogle gode produkter og metoder?
Har aldrig rigtig fundet en fjerner, som er rigtig god..

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Jeg vil faktisk snart skrive et indlæg om neglelak fjerner :D Jeg har snart testet 5 forskellige.

Sussi

Sanne sagde ...

Jeg kom til at tænke på til jeres Matas Mandag om I nogensinde har prøvet Tigers 10-kroners lakker? De stinker, men de er virkelig holdbare og de har ind imellem nogle superflotte farver. Jeg har bl.a. købt en mørkegrøn, en knaldblå metallic og en guldglimmer med en anelse rødt glimmer i. Måske det var en idé til en billig-serie? :)

Send en kommentar