tirsdag den 1. november 2011

Beetlejuice kan købes NU!Så er tiden kommet! Du kan nu købe dine Models Own - Beetlejuice lakker på www.modelsownit.com

Sussi

9 kommentarer:

Rainbowify Me sagde ...

Jeg har bestilt de tre midterste og glæder mig meget til de ankommer! :)

qwertyy sagde ...

Sååå lækre farver.. De er allerede løbet tør for nr 2 ;( Suk... havde glædet mig så meget, så håber de snart får nogle flere!!

Mewsen sagde ...

qwertyy så kan du vel stadig købe hele sættet til 20 pund? ;) hehe, man skal jo allievel bestille for 20 pund for at de sender, så den pakke nuppede jeg hehe

Christina sagde ...

øv de har ikke flere sæt tilbage :(
håber de får dem igen, for de er godt nok fede! ;)

Anonym sagde ...

Hvis det hjælper, så kan man få de første to og den sidste i en pakke for 10 pund på asos, og der er tilmed gratis fragt. :)
http://www.asos.com/Models-Own/Models-Own-Beetle-Juice-Trio-SAVE-33/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1875166&cid=7282&sh=0&pge=0&pgesize=20&sort=-1&clr=Peacock

Quyen sagde ...

Åh, hvor er de fine!
Hermed på ønskelisten :)

Mewsen sagde ...

Lige et spørgsmål til jer der har bestilt dem.. Har nogle af jer modtaget dem endnu? jeg har nemlig ikke modtaget mine endnu og det er første gang jeg bestiller hos dem, så tænker lidt på hvor lang tid det tager. Så lang tid her plejer det nemlig ikke at tage når jeg bestiller fra England.. bestilte den 1. november :-)

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Mewsen.. Jeg bestilte også mine deromkring og jeg har lige fået mine for et par dage siden. So vidt jeg ved, så har de mega travlt, pga mange bestillinger. Hvis du er i tvivl, kan du kontakte dem og spørge om de har sendt dem.

Sussi

Mewsen sagde ...

okay. jamen så må jeg jo lige prøve at se i starten af næste uge :) jeg har ikke villet kontakte dem da de jo skriver op til 4 uger, så tænkte de nok bare ville skrive at jeg skulle vente :-) men tak for hurtigt svar ;-) Så vil jeg prøve at se på det i næste uge :-)

Send en kommentar