onsdag den 2. november 2011

Dag 2: Guide - Ruffians

Dagens udfordring er, at lave en guide til hvordan man laver disse Ruffian negle. Jeg vidste ikke rigtigt noget om dem, så jeg måtte Google det lidt.

Ruffian manicuren er lavet af CND / Creative Nail Design til Ruffian's Runway show til New York Fashion Week sidste år. Ruffian er et modehus, så manicuren er opkaldt efter mærket, så det betyder ikke noget specielt.

Jeg har valgt at lave disse negle i hånden. Man kan dog bruge manicure stickers, hvis ikke man vil prøve sig frem. Jeg synes faktisk ikke det var så svært og resultatet bliver også bedre uden manicure stickers. Det er nemmere at få den rigtige form.

Først lige et billede af de lakker jeg har brugt.
 Seche Vite toplak, CND underlak, H&M You Rock my world, Essie - Bobbing for baubbles

Trin 1:
Påfør altid underlak!

Trin 2:
Påfør grundfarven. Jeg har valgt en sølv neglelak med holo glimmer.

Trin 3:
Påfør lak nummer 2. Jeg har valgt min nye neglelak fra Essie's vinter kollektion. Jeg har bare glæder mig til at skulle prøve den.
Start med at male et lille stykke fra neglekanten og ned. Sørg for ikke at have alt for meget neglelak på penslen. Mal derefter fra midten og ud til den ene side og ned og derefter den anden side og ned. Tænk på at du maler en afrundet kant ligesom når du kommer neglelak på normalt. Mal til sidst et par gange over det hele for at lakken bliver jævn og ret evt ujævnheder i kanten. Husk at kom helt ud til siderne, så det dækker grundlakken.


Trin 4:
Påfør toplak, men husk at vent til neglelakken er helt tør.

Jeg så, at der var nogle der havde lavet flere "ringe" og ville lige prøve at se hvordan det så ud. Så her kommer lige et par billeder mere. Jeg har brugt 2 holo lakker fra Color Club, da de dækkede godt ved 1 lag.Håber I fik lidt ud af det. Jeg ville have lavet en video, men Hannah blev ved med at skrige, så jeg måtte gi op.

Sussi

5 kommentarer:

Marias Nail Polish Blog sagde ...

Jeg må sige, at jeg som udgangspunkt ikke bryder mig om de traditionelle "Ruffians"...
Men det blev pludselig rigtigt meget mere interessant, allerede da det 3. lag kom på... :)
Er det Color Club Wild at Heart (den lilla holo)? og den anden?
Polerede hilsener
Maria

Sanne sagde ...

Jeg synes den sidste udgave er den flotteste! Egentligt en nem og fin idé.

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Maria.. Ja det er wild at heart og fashion addict :D To fantastiske lakker :D Har anmeldt begge på bloggen.

Sussi

Marias Nail Polish Blog sagde ...

Tak for svaret.
Jeg syn's nok jeg kunne kende Wild at Heart, jeg fik nemlig min med posten den anden dag, og selvom jeg ikke er imponeret over holo effekten, så er den en meget smuk farve :)

Holohilsener
Maria

Unknown sagde ...

Det ser godt nok fedt ud! Det må jeg prøve :D

Send en kommentar