torsdag den 3. november 2011

Dag 3: Blonder


Dagens udfordring: Blonder! Ja jeg vidste ikke rigtigt om jeg skulle lave noget med stof, eller stemple et design på neglene. Så jeg gjorde begge dele.

Først stofneglene.. Jeg tog et stykke stof med blonder og en saks og gik i gang med at klippe stykker ud, så de næsten passede til neglene. Derefter tog jeg en toplak og lagde et tykt lag på den første negl. Så tog jeg et stykke stof og placerede det på neglen og med fingeren satte det fast. Med neglen trykkede jeg ned rundt i kanten af neglebåndet for at få det til at sidde pænt. Til sidst tog jeg min saks og klippede til rundt i kanten. Faktisk var det ikke så svært som jeg havde troet.Grunden til at billederne er i sort/hvid er fordi jeg ingen neglelak har under og mine negle er en smule gule. Det så ikke så pænt ud. Men man kan komme neglelak under hvis man har lyst. Jeg havde bare ikke tålmodighed til at vente på at det tørrede.

Da jeg havde lavet disse stofnegle, tænkte jeg, at jeg også ville prøve at stemple lidt på neglene. Så det blev til disse ikke så vellykkede blondeagtige negle.

 Til disse negle brugte jeg min Bundle Monster plade nr 201. Bundle Monsters plader er rigtig gode og de har så store mønstre at de kan fylde HELE neglen. Jeg ville dog her prøve at gøre det lidt forskelligt, men synes ikke helt at det ser så godt ud. Og så har I måske bemærket, at billedet også er i sort/hvid og nej det er ikke fordi man kan se mine gule negle igennem neglelakken... men fordi jeg ikke fik kigget på mit stempel inden jeg gik i gang.. og vupti, så kom der lige noget blåt på tommelfinger neglen. Se her

ups.

Men selvom jeg ikke synes, at det lykkedes, så ville jeg bare vise, at man kan lave noget der ligner blonder med et stempel, hvis man ikke vil give sig i kast med stof versionen. Jeg er dog mest selv til stof versionen... dog med en farvet neglelak under :D

Imorgen og de næste par dage er det Maja's tur til at klare udfordringerne, så holder jeg en lille pause og kommer tilbage i næste uge.

Sussi

4 kommentarer:

katfio sagde ...

Meget kreativt med stof på neglene :D

Nymfen sagde ...

Det er utrolig flot! Men jeg er blevet i tvivl om du bare putter en normal gennemsigtig lak over stoffet for og sætte det på?:-D

Cecile Printz sagde ...

Åh gud, hvor er de bare super skønne! Måske jeg selv skulle kaste mig ud i noget lignende til en eller anden julefrokost!

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Nymfen.. Som jeg skrev i indlægget, så kom jeg et tykt lag toplak på inden jeg kom stoffet på. Jeg har ikke kommet noget over stoffet.

Sussi

Send en kommentar