fredag den 4. november 2011

Dag 4: Press & GoDa jeg var til pressedag hos Star PR, fik jeg, som skrevet tidligere, et par sæt af nogle kunstige negle, bl.a. disse som hedder Press & Go. Det smarte ved dem er, som navnet antyder, at de bare skal trykkes på, og så er man klar.

Jeg fandt dem tiltalende, fordi jeg lige nu ikke har så meget tid til at ordne mine negle, men jeg vil stadig gerne, at de ser pæne ud. Neglene findes i forskellige farver og længder kan jeg se, for jeg har fået en pakke med korte og en med lange negle. Jeg har idag valgt at prøve de korte negle.

Da jeg skulle tage dem på, var det sværeste at finde en, som passede på neglen - og det var IKKE svært.  For at få neglen til at sidde fast, skulle man holde den presset mod neglen i et par sekunder, og derefter sidder den rigtig fint fast.
Jeg er glad for, at jeg valgte de korte negle, for de føles ikke helt så kunstige som når man har de almindelige kunstige længere negle på. Så jeg føler stadig, at jeg kan fx skrive dette indlæg på computeren uden konstant at blive mindet om de kunstige negle.

Jeg er imponeret over resultatet, det er kun når man kommer tæt på, at man kan se at det ikke er ægte negle, på afstand ligner det bare en almindelig manicure.
Jeg vil helt sikkert ud og investere i nogle flere. Måske hvis jeg kan finde nogle røde eller grønne negle, så kunne jeg bruge dem til jul ved at mikse lidt.

Alt i alt er det nogle rigtig smarte kunstige negle og for at få dem af, skal man bare holde hænderne i lidt varmt vand, som så skal opløse limen, så de er til at tage af. Og så er det nok den hurtigste manicure. jeg har lavet, det tog ikke mere end 4-5 min at ordne begge hænder. Ikke noget med at vente på at det tørrer, lige så snart man har sluppet den sidste negl, er man klart til at gå ud af døren.

- Maja

12 kommentarer:

Therese Ærtebjerg sagde ...

Det lyder super sejt! Jeg kunne da godt tænke mig at prøve dem.
Hvor kan man købe dem? :-)

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Therese: Jeg gætter på at de måske kan findes i nogle Matas forretninger. Jeg er ikke sikker, så jeg har lige sendt dit spørgsmål videre, og vender tilbage når jeg har et svar :)

Mvh Maja

Tulle sagde ...

De er mega fede hvad koster de? :)

Line sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Line sagde ...

Det blev da noget vrøvl jeg skrev.. Bare lige for at spørge om noget helt andet - har I ikke jeres neglelaksalg her på siden mere? :) Hørte lige i 'samling-videoen' at Sussi havde sat nogle af sine Fnug neglelakke til salg, men hvor? :)

Anonym sagde ...

Vil du ikke lave en lille opfølger på dette indlæg? Tænker, at det kunne være rigtig godt, at vide hvor godt og hvor længe de holder, og om de er så nemme at tage af, som der står på pakken. :) Og tak for en fantastisk negle blog, fylde med inspiration. :)

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Line.. Vi arbejder på, at få siden med neglelak salg op igen. Men der kommer til at gå lidt tid endnu. Vi skriver på bloggen så snart den er klar.

Sussi

Mette K. sagde ...

Jeg kunne også rigtig godt tænke mig en update på hvor længe det holder, for det er super smart :)
Tænker bare at det er lidt upraktisk at de løsner sig i varmt vand? Går de fx nemt af når man vasker hænder så?
Ser frem til en update :)

Sanne sagde ...

Ja, de er meget flottere og meget mere naturlige end mine. Mine er meget kunstige at se på, men måske er det fordi mine er sådan nogle rigtige party-negle med 3D-pynt og glimmer og jegskagidig! Måske er det også fordi mine egne negle er så utroligt buede at de "svæver" i siderne, det får dem til at se lidt mere kunstige ud, men de er superfede til festbrug.

Anonym sagde ...

Hej med jer
Press & Go neglene er desværre ikke solgt ind i Matas endnu. Til gengæld er der kommet to andre nyheder, som også er super spændende: Depends Hot Look negle samt nye festlige versioner af Depend Glamour Look. Begge dele vil være at finde i Matasbutikker landet over indenfor de næste par uger til vejl. pris 99,- pr. pakke
Bedste hilsner,
Helle, Star PR

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Tak Helle :D

Sussi

Katrine Jensen sagde ...

Hvornår kommer de til salg? :-)

Send en kommentar