lørdag den 5. november 2011

Dag 5: Match outfittet

Dagens fest negle skal matche en kjole jeg har. Kjolen består af en hvid satin-lignende del og en sort underdel. Den er meget klassisk, hvorfor jeg synes, at neglene skulle være derefter. Det er længe siden, at jeg har fået lavet et design med konad, så det har jeg fundet frem i dagens anledning. Jeg har brugt en plade som Sussi har lånt mig. Den er fra Bundlemonster, og kan altså ikke findes blandt konads egne plader. Det er plade nummer BM-222.
Til designet har jeg brugt en sort base lak fra Inglot (730) det er godt nok en mat lak, men når der kommer toplak på, kan man ikke se det. Til trykket har jeg brugt en af konads egne lakker, en hvid. Jeg har valgt at bruge lakken fra konad fordi de er godt dækkende, og det ville se lidt ærgerligt ud hvis trykket var gråligt og ikke helt hvid på den sorte baggrund.

- Maja

4 kommentarer:

Marias Nail Polish Blog sagde ...

Enkelt, nydeligt og stilfuldt, et godt valg tror jeg uden af have set kjolen :)

Emilie C.R.B.L sagde ...

Har du ikke et link til de plader du bruger til mønstrene? :)

Tulle sagde ...

Skal man bruge Konads lakker? :)

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Maria: Tak skal du have :) Generelt synes jeg, at designet passer sig godt til det klassiske look.

Emilie: Jeg har ikke lige et link, det er som skrevet ikke min plade, men jeg ved at den er fra Bundlemonster :)

Tulle: Nej, man behøver ikke bruge Konads egne lakker. Men jeg ville være sikker på at den hvide var hvid oven på den sorte, og Konads lakker er ret tykke og farvefaste, så der var jeg sikker på, at den hvide ikke blev grå over den sorte. :) Men vi har tidligere lavet designs med andre lakker end Konads hvor der har fungeret glimrende.

Mvh Maja

Send en kommentar