søndag den 13. november 2011

Dag 13: Ugens Events

Så er det blevet tid til endnu en Ugens Events. Det har lidt været en sløv uge, jeg har slet ikke fået fulgt med i hvad, der er sket i den store verden. Derfor har jeg været lidt på bar bund angående hvad, jeg skulle dekorere mine negle med i dag. MEN, som sendt fra himlen kom min forlovede med et rigtig godt forslag. TIVOLI (København) åbnede den 11.11.11 (<- elsker den dato) for dette års julemarked, og det syntes han, at jeg skulle lave på neglene (tak for hjælpen skat).
Hvert år pynter de op efter et bestemt tema, og i år er det russisk-inspireret. Det er lavet rigtig flot, og jeg vil anbefale at man tager ind og ser det. De havde lavet et flot palads midt på plænen, det var fantastisk farverigt, og jeg ville ønske, at jeg kunne have malet hele paladset på neglene.
Jeg har brugt rigtig mange forskellige lakker til dette design, så kan I ikke bare skrive hvis, der er en bestemt farve, I gerne vil vide hvad hedder, så skal jeg nok lige finde ud af det :)

- Maja

9 kommentarer:

Anonym sagde ...

Suuper flot design! :D Synes det er vildt hvor mange detaljer du kan lave ;)
BTW hvor er den guldfarvet negellak fra? :-D

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Tak skal du have :) den guld er fra en gammel kollektion fra H&M som bestod af hololakker, den guld hedder Creme De La Creme.

Mvh Maja

Anonym sagde ...

Virkelig flot lavet!
Hvad er det du har brugt til at tegne/male med? :)

Marias Nail Polish Blog sagde ...

Det er super flot, lækre detajler og fine, fine farver - ren kunst - godt gået :)

MagiccCat ★ sagde ...

OMG. Stunning. It is wonderfulllll...

katfio sagde ...

Flot lavet :D! Hvad hedder den grønne lak (og mræket) ? ;)

katfio sagde ...

mærket*

Amalie sagde ...

hvad hedder den grønne glimmerlak der er på tommeltoppen??? Kan godt se den er layered over den creme grønne men hvad er det for en? det er ikke emerald sparkle fra Chinaglaze vel? vær sød at svare

Anonym sagde ...

OMG!
Det ligner næsten ikke negle, så flotte er de!

Send en kommentar