mandag den 21. november 2011

Dag 21: Inspireret af en film,


Dagens manicure er inspireret af en film. Det var meningen, at jeg ville lave en stempel manicure inspireret af Hitchcock's Fuglene, men så dumpede disse skønheder ind af døren. Så fugle manicuren må i få i december.

I stedet har jeg valgt filmen Chicago. Musicalen med Rene Zellwegger, Catherine Zeta-Jones og Richard Gere. Designet fik mig til at tænke på deres outfits i filmen.
Manicuren tog ca 5 minutter at lave på hver hånd og det var endda første gang jeg prøvede denne type neglelak. Det er Sally Hansen, som der har disse færdige neglelak strips, som man bare sætter fast på neglene og retter til og vupti, så har man et par flotte hænder.


De er super nemme at påføre:
Der er 16 strips i pakken, 8 til hver hånd. Man starter med at finde dem der passer til ens negle. Eller hvis ikke de passer, så den der er tættest på, men større. Derefter fjerner man filmen, brækker spidsen af og sætter neglelakken på neglen. Start ved negleroden og tryk lakken fast på neglen. Med den tilhørende træpind kan man trykke lakken fast ude i siderne. Jeg måtte fjerne lidt i siderne, men med træpinden kunne jeg nemt fjerne det. Til slut bruger man en fil til at file det overskydende af på spidsen af neglen.

Der står på pakken, at de holder i op til 10 dage, så det håber jeg at de gør. Når I læser dette er jeg på vej hjem fra London og håber ikke at jeg skulle gøre brug af den nød neglelak jeg tog med. Men jeg lover at fortælle om neglenes holdbarhed og min tur til London.


Og til sidst kan jeg glæde jer med, at disse skønheder fra Sally Hansen kommer i butikkerne fra uge 48. Der bliver lanceret 4 forskellige til at starte med og prisen bliver 89,95.

Der er lavet en fin video, så I kan se nogle af de andre lækre designs og hvordan man bruger dem.Sussi

(Sally Hansen Nail Effects er sendt til os fra et PR firma)

9 kommentarer:

maria :) sagde ...

hvor har du købt det henne? :D

Eva sagde ...

Vildt cool! Hvor kommer man til at kunne få dem henne? :D

Cecile Printz sagde ...

Hvor er de bare super flotte!

Camilla sagde ...

Hvor er det flot!! :-)

Camilla, Scent of Fashion

Louise Sorensen sagde ...

Hej :) arbejder i med det her? hvis ja, skal jeg nok lige have en manicure af jer en dag

Sofie sagde ...

Shit hvor er de bare flotte!!

Kathrine sagde ...

jeg syntes godt nok den du har brugt ser rigtig lækker ud og kan sagtens føle en Chicago vibe.. hvis det så er rigtig at det kan holde i 10 dage så er det jo fantastisk, glæder mig til at høre hvor holdbart det har været for dig

Sanne sagde ...

Superflot, men jeg synes det lyder lidt dyrt, hvis der kun er til een gang. Jeg har lige købt en BM plade på dba med nøjagtig samme mønster, den må jeg prøve snarest, det er meget elegant.

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Maria.. Jeg har ikke købt dem, jeg har fået dem.

Eva.. Jeg tror de kommer i Matas.

Louise.. nej, det er bare en hobby :D

Kathrine.. Jeg har haft dem på i en uge nu og der er kun en smule slitage på et par af fingrene på højre hånd. Ellers holder de sig fint :D Jeg bliver nok tvunget til at tage dem af snart, fa jeg skal lave nye indlæg.

Sanne.. Jo, lidt dyre, men man kan jo bruge dem til feks festlige lejligheder. Overvejer at bruge en til nytår.

Sussi

Send en kommentar