søndag den 6. november 2011

Depend - Julekollektionen


         

Så har jeg modtaget lidt billeder og information omkring Julekollektionen fra Depend. Der kommer intet mindre end 12 flotte lakker, de kommer allesammen til at være glimmerlakker - hvilket jo er IDEELT til julen, som jo er en fest af glimmer og glitter i sig selv, så det skal da også afspejles på neglene. :)
De kommer til at koste 25 kr pr styk, og skulle meget gerne være i butikkerne fra uge 45 og frem. Prøv at kigge i din lokale Matas om de har fået dem.
Er der nogen, i glæder jer særligt meget til? Jeg glæder mig til at prøve den grønne og den postkasse-røde. Det er rigtig julefarver i mit hoved, så de skal kombineret på en eller anden måde :)

- Maja

5 kommentarer:

M. Hermansen sagde ...

Jeg ved at Salling har en æske med 4 stk mener jeg det er, i deres julekatalog:)

DesertNails8 sagde ...

Those little bottles are cute. I've never seen this brand of polish in person. I got some holiday polish last week - a little foil collection. So far I've worn the gold foil and it looks so festive! I'm looking forward to seeing your holiday manis.

Therese Ærtebjerg sagde ...

Jeg glæder mig til at de den sorte, den kunne være god til julefrokoster og nytår. Jeg glæder mig også til at se, hvor meget glitter der egentlig er i, når de er på. :-)

Sanne sagde ...

Nej, desværre - de ligner alle sammen noget jeg har i forvejen. Jeg elsker ellers julekollektioner, jeg bli'r aldrig træt af glimmer og røde og grønne lakker. :)

katfio sagde ...

Der er da nogle fine lakker jeg skal tjekke ud :D

Send en kommentar