fredag den 23. december 2011

Essie - Smooth Sailing

Essie's Smooth Sailing er fra sommer kollektionen Braziliant. Det er en fin blå, nærmest periwinkle i noget lys. Det fede ved denne neglelak er de små lyseblå glasagtige glitter stykker. Jeg ved faktisk ikke hvorfor jeg først prøver den nu, når det snart er 6 måneder siden jeg købte den.

På billederne er der 2 lag, men ingen toplak. (jeg har dog altid underlak på). Den var rigtig nem at påføre selvom penslen ikke var den bedste. Det er ellers yderst sjældent at Essie's pensler er dårlige. Det var som om lakken løb en smule, så jeg skulle lige dryppe af et par ekstra gange.

Jeg fik lige ramt kameraet med et par af spidserne mens lakken var våd! Typisk. Min mand er ikke så glad for al den neglelak der sidder på kameraet efterhånden. Må snart lære at styre mine lemmer.

Sussi

10 kommentarer:

DesertNails8 sagde ...

This is a really nice polish, I like it a lot. There's something soothing or comforting about this polish for me - ha ha maybe that's why they named it Smooth Sailing. I hope you can get the nail polish off the camera without any problems. (I regularly paint polish on my cell phone and remove it just fine but that's a different surface than a camera.) Good luck!

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

DesertNails8... Soothing! That's right :D It's no problem getting the polish off the camera.. the problem is that I keep forgetting to do it :)

Thx, Sussi

sts sagde ...

wow, rigtig pæn farve! :)

please tjek min blog ud: http://simonestaehr.blogspot.com/
:) evt. bliv fast læser? :D

yasmin sagde ...

Ej hvor er den sej !

Pernulle sagde ...

Wow, sikke en flot blå farve.
Fandt lige jeres blog idag da jeg søgte på google, det er jeg glad for at jeg gjorde - er sikker på at der er mange gode tips her inde som jeg kan bruge! hehe.

God jul (:

Mvh, Pernulle!(:

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Pernulle.. Tusind tak. :D Håber at du kommer til at kunne lide bloggen. Du er velkommen til at kigge ældre indlæg igennem. Vi har skrevet i snart 3 år, så der er lidt at kigge på hvis du skulle kede dig :D

Sussi

Pernulle sagde ...

Så lidt! Jeg synes allerede meget godt om den :)
Jeg tror jeg vil bruge lidt tid på det nu, har nemlig fået en masse Sally Hansen (tror jeg nok det var) neglelakker her i julegave! :D

Eva sagde ...

Hold da op den er fed! Jeg syntes for det meste Essies farver er lidt for sarte og kedelige men denne her er fantastisk!

Emilie sagde ...

Der står at den er fra Sommerkollektionen, er den så udgået? Det er ellers en vildt flot farve!:-)

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Emilie.. Det betyder at den er udgivet i sommers. Den kan købes flere steder, bl.a hos Beautybay.com

Sussi

Send en kommentar