lørdag den 24. december 2011

Mine julenegle.. hvilke skal jeg vælge?

Update: Piinligt! Men jeg nåede aldrig at skifte neglelak, så jeg endte med at have begge på! Men tusind tak for jeres stemmer :D


Kun et par timer til det hele går løs og jeg sidder og ved ikke hvilke negle jeg skal vælge.. Har lavet 2 forskellige muligheder.. HJÆÆÆLP!Lidt utraditionelt har jeg valgt ikke at lave dem klassiske røde og grønne. Jeg har i stedet valgt Essie's Bobbing for Baubles fra deres vinter kollektion. En dyb mørk, støvet blå neglelak. På første billede er der et snefnug stempel.. simpelt, men det tager lidt tid. (nu skal jeg jo kun lave det på én hånd hvis jeg vælger det).

På den den nederste har jeg taget OPI's Excuse Moi! fra Muppets kollektionen og lagt ovenpå. Det er en rød/pink glitter lak og synes faktisk det ser spændende ud med blå/rød kombinationen.

Jeg vil lige gøre opmærksom på at jeg ikke er SÅ bleg som på billedet. Der er bare overvældende med lys i dag. Vinterlyset kan faktisk lyse vores stue op! Helt vildt, alle de andre dage har jeg måtte tænde lys om dagen.

Jeg hælder mest til glitter neglene, men hvad synes I?

Jeg vil også lige ønske jer alle en rigtig god jul (og til dem der ikke fejrer jul - en rigtig fantastisk lørdag!) og tusind tak for alle de søde ord I har skrevet i vores Giveaway indlæg. Det varmer utroligt meget.

Sussi

12 kommentarer:

Anne sagde ...

Jeg er mest til snefnuggene (:
Men begge er dog fine...

Glædelig jul...

Anonym sagde ...

HELT klart snefnug :)

Elena Constantin Elgaard sagde ...

Klart glitter, det er jo en fest dag : )

Katrine Mørk sagde ...

Stemmer for glitter! De er helt klart flottest..

Frederikke sagde ...

Snefnug. :D

Line Spliid sagde ...

stemmer klart på snefnuggene, da det måske kan give noget julestemning, nu når vi ikke har sne udenfor!:-)
Glædelig jul!;-)

Karina sagde ...

Synes bestemt snefnuggene, det er så hyggeligt med sne og når det nu ikke kan blive hvid jul så helt klart snefnug på neglene må være sagen! ;) Glædelig jul :)

Stubba sagde ...

Jeg har i år valgt at have rosa negle og glitter :D Så mine minder faktisk meget om dem med glitter du har (selvom mine selvfølgelig er rosa istedet, hehe) .. Men jeg er helt vild med dine snefnug! :)

/ Christina
frkstubba.blogspot.com

Solensdanserinde sagde ...

De første. Glædelig jul :)

Helene sagde ...

Den første!:-)

Laura sagde ...

Nummer to! :D

Seraeth sagde ...

Jeg synes dem med snefnug vil passe godt til en juleaften. Dem med glimmer synes jeg er mere nytårs agtige :)

Send en kommentar