lørdag den 3. december 2011

Models Own - Aqua VioletFørst og fremmest UNDSKYLD :D for de grimme buler i neglelakken. Jeg var vist lige en tand for hurtig til at tage billederne inden lakken tørrede helt. Og jeg er lidt klodset. Dernæst undskyld for mange billeder, men det var lidt svært at vælge. Jeg har taget nogle i dagslys, nogle med blitz og nogle uden. Og et fantastisk billede af selve flasken hvor man kan se farveskiftet tydeligt. Det er lidt svært at fange det man ser med kameraet.
Denne neglelak havde jeg glædet mig mest til at se på. Den skuffer bestemt ikke. Jeg er vild med den grønne, teal og lilla farveskiftende neglelak.! Nogle gange ser den endda blå ud.På billederne har jeg 3 lag på, men det er igen for at skabe dybde i farven. Lakken er dejlig tilpas tynd, så den er nem at lægge på. Det er en flot shimmer lak og jeg har ikke behøvet at komme toplak på for at få den til at skinne. Glæder mig til at se den folde sig helt ud til foråret, når solen kommer frem igen. Eller på en solrig vinterdag. Lad os få nogle af dem, tak!
Imorgen kommer der nogle jule inspirerede negle, så den næste Models Own lak kommer i næste uge :D

Beetlejuice Beetlejuice Beetlejuice

Sussi

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Synes i blogger for lidt!

MiiaT sagde ...

Jeg er bare SÅÅÅÅ glad for at jeg endelig har fundet en dansk blog om neglelakke!! Jeg elsker neglelakke, men jeg er ikke så god til at lægge det :D

Kunne i måske lave en video med hvordan i lægger neglelak? :) -hvis i ikke har det(jeg har ikke lige nået at læse hele bloggen igennem endnu)

-MiiaT♥
http://miiat.blogspot.com/

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Miia.. tusind tak for de søde ord :D Der findes en del blogge på dansk om neglelak. Kig ude i vores link liste til højre. :D

Hvis du kigger forbi vores youtube kanal. Der er link øverst under banneret, så er der en lille video (eller lang) :D med hvordan man kommer neglelak på.

Du er altid velkommen til at skrive til os på mail hvis du har spørgsmål.

Sussi

Anonym sagde ...

Alt for fed neglelak - har set den andre steder, men jeg kan ikke finde en dansk forhandler, kan det passe? Håber I kan hjælpe mig!

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Anonym.. De sælges på modelsownit.com og Asos.com ellers kender jeg ikke til andre.

Sussi

Send en kommentar