fredag den 2. december 2011

Models Own - Pinky Brown

SÅ fik I lige billederne først. Jeg synes næsten at det er synd solen ikke er fremme når jeg vil tage billeder af sådan en smuk neglelak. Suk! Jeg har taget nogle med blits, uden blits og i dagslys, men kunne godt bruge noget solskin!

På billederne har jeg 3 lag af denne underskønne neglelak ved navn Pinky Brown. Jeg kunne godt nøjes med 2 lag, men synes, for dybden i farvens skyld, at jeg ville komme et ekstra lag på. Jeg har ikke toplak på, for jeg ville vise den som den "er". Farven i sig selv er en duochrome. Dvs en farve som har 2 farver alt efter hvordan man vender neglen. Denne er både pink/lilla og orange/brun. Grunden til at jeg skriver flere farver er fordi den skifter farve som en kamæleon. Den er ikke kun pink og brun, som navnet siger. Og billederne taler for sig selv.

Dette bliver helt klart en af mine favoritter for i år og er super glad for at jeg købte den. Så må vi bare se med de andre fra Beetlejuice kollektionen. Imorgen kommer der endnu en.

Sussi

7 kommentarer:

DesertNails8 sagde ...

Gorgeous! It's kind of like Orly Oui, only better.

Sanne sagde ...

Jeg er også meget positivt overrasket over den. Jeg var mest vild med den grønne, men snuppede den pink-brune med til en billig penge, og det fortryder jeg ikke. Jeg synes det er en fantastisk efterårs- og julefarve.

Jeg skal til julefrokost i aften, jeg skal ha' en blå pailletbluse - det var ret svært at gøre blå negle julede.

Rigtig go' weekend til jer begge. :)

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Sann.. Hvad med blå glitter negle med sølv eller hvide snefnug? :D

Sussi

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Hov manglede lige et "e". :D

Sussi

Ditte K. sagde ...

Minder den ikke meget om Space Cadet fra Orly? http://www.scrangie.com/2010/09/orly-cosmic-fx-collection-fall-2010.html

Doktor S sagde ...

Åh den er virkelig pæn! Glæder mig til at se de andre :)

Marianne L

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Ditte..jeg kiggede lige på et parbilleder af orly'en da jeg ikke selv har den. Og synes at den ligner lidt i nogle vinkler, dog har orly'en grønt skær og det har MO'en ikke.

Sussi

Send en kommentar