torsdag den 8. december 2011

Models Own - Purple Blue


Her er så den sidste af de 5 neglelakker fra Models Own Beetlejuice kollektion. Jeg må indrømme, at dette nok er min favorit fra kollektionen. Den hedder Purple Blue og er gudesmuk. Så jeg var glad for at billederne blev gode. Når man kommer tæt på ser glitteren i lakken ud som om det er flage stykker og ikke runde stykker. Det giver en super fed effekt. Selve farven skifter fra blå til lilla og rød alt efter hvilken vinkel mod lyset neglene er i.

På billederne har jeg 3 lag på, da base lakken er en smule gennemsigtig. Jeg har desværre kommet til at dryppe lidt neglelak på en af fingrene. Det håber jeg I kan bære over med. Jeg så det først da jeg havde lagt billederne over på computeren.

Imorgen vil jeg lave et indlæg med alle de 5 lakker og give en afsluttende anmeldelse.

Sussi

3 kommentarer:

Betina sagde ...

Tak for tippet! - Jeg måtte lige smide en enkelt i kurven, det var hvad der var råd til :)

Mvh Betina
www.betinalerche.blogspot.com

piaconradsen sagde ...

Hej
Jeg har selv investeret i en Models Own neglelak Purple Blue, har dog ikke prøvet den endnu. Jeg skal lige høre om denne negle lak er en Holo neglelak, har endnu ikke helt tjek på forskellgen.

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Hej Pia.. Nej det er ikke en holo neglelak. Det er en glitter neglelak med flade glitter stykker. Det vi kalder flakes eller flager. :D

SUssi

Send en kommentar