fredag den 16. december 2011

Sea Stars

Jeg har fået et nyt spil til min Iphone, det hedder Sea Stars, og det gælder om at hoppe med fx Delfinen og samle mønter mens man undgår at blive ramt af de farlige Jelly Chains. Der er også nogle små udfordringer eller missioner om man vil, som man kan forsøge at gennemføre.
Spillet er rigtig hyggeligt og godt tidsfordriv. Appen er gratis, så hvis nogen skulle have lyst til at prøve, er det bare at finde den i din app store.
Som den kvikke læser nok har bemærket er dagens indlæg inspireret af min nye app og dedikeret til min forlovede :) Han er nemlig helt vild med spillet, og er formodentlig ret ærgerlig over at han ikke har mulighed for at spille det, mens jeg er i Jylland.

Men hvad har jeg så lavet på de forskellige fingre? På tommelfingeren har jeg lavet selve logoet eller app ikonet, jeg synes, at det er ramt meget godt :) Det var nok det sværeste at lave, fordi det består af en hel masse lag af neglelak.Min pegefinger er blevet dekoreret med Rainbow Birds, som kommer frem når man har udført 7 høje hop, de giver en masse mønter. Mønterne har jeg tegnet på langemanden, alle mønterne i spillet har et lille glad smilende ansigt, hvilket også bare er med til at gøre spillet rigtig sødt og hyggeligt. Ringefingeren har fået nogle af 'skurkene' fra spillet på, det er en Jelly Chain, hvis man rammer dem, så er spillet slut.


Der er også nogle figurer i spillet, som skal hjælpe en, blandt andet denne musling, som kan give en en lille fordel hvis man samler den op. Baggrunden har jeg holdt ret neutralt. På alle neglene har jeg lagt 2 lag af Essie's Borrowed And Blue. Det er sådan en fin og afdæmpet blå, som gør, at de figurer, jeg har malet står fint tydeligt frem. Det aller sidste jeg har gjort er, at lægge et tykt lag toplak, den vi altid bruger - Seche Vite.

- Maja

3 kommentarer:

Niels P sagde ...

Hvor er de bare fine! :)

Anne Marie sagde ...

Fuck, du er sej!! Virkelig fede negle! :D

Sanne sagde ...

SUPERflot!!! Tommelfingeren er lige til en førsteplads!

Rigtig go' weekend til jer begge. :)

Send en kommentar