fredag den 13. januar 2012

Chanel - Black Pearl

Dagens neglelak er Chanel's Black Pearl. Det var en gave fra min svigerinde Marianne. Det er en sort/grå shimmer neglelak med lidt blåt skær. Den er tynd i det, så minimum 3 lag måtte jeg bruge.
Jeg synes den er rigtig flot og den har sådan et glasagtigt look. Ved ikke hvordan jeg ellers skal forklare det :D Jeg har nemlig ikke toplak på, så jeg er ret imponeret over hvor skinnende den er. Jeg må dog indrømme at jeg ikke er den store fan er Chanel's neglelak. Altså selve konsistensen. Jeg synes tit den er meget tynd og farven gennemsigtig. De laver nogle flotte farver indimellem, men ikke mere end andre billigere mærker. Det er jo nok navnet man betaler for i sidste ende. Denne neglelak er jeg dog ret glad for.. altså farven :D

Til sidst vil jeg lige vise den fra i går. Misa - Beyond Infinity for at sammenligne de to.


Farverne er ikke ens, men de er tæt på. Misa's er lidt mere blålig. Det virker også som om der er mere shimmer i Misa'en. Når man ser dem ved siden af hinanden kan man også mere se penselstrøgene i Chanel'en.
Jeg ved ikke hvilken af de to er flottest, for de har hver især et flot finish og en skøn farve.

Sussi

4 kommentarer:

Therese sagde ...

Hvis jeg har neglelak på hele tiden i en periode, bliver mine negle gule. Hvordan ser jeres ud, når I hele tiden har det på? :-)

NailsAndColors sagde ...

Therese - Husker du at bruge underlak? Jeg skifter neglelak dagligt men døjer sjældent med gule negle. Kun en gang imellem hvis jeg har haft en dårlig grøn/blå lak på :o)

Amalie sagde ...

En Grund til at man altid har neglelak på bliver efterhånden at de bliver lidt gullige, det kan ikke undgås helt men en god Basecoat kan forhindre det værste - desuden er det gerne hvis man har en neglelak på i for lang tid, fx på tærerne hvor min neglelak holder i 3 uger, der gulnes hyppigere end på fingrene som jeg skifter efter 3 dage

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Man kan ikke undgå at ens negle bliver lidt gule hvis man bruger neglelak hver dag. Neglene har også brug for sollys. Men som de søde piger skriver, så er det et must at bruge underlak. Det beskytter virkelig ens negle mod de giftige stoffer der er i neglelakken. Det er ikke her man skal spare..

Sussi

Send en kommentar