torsdag den 12. januar 2012

Misa - Beyond Infinity

Dagens neglelak er fra et af mine favorit mærker Misa. Det er dog ikke et af de mærker jeg har flest fra, men det løber sig op i en 5-10 stykker efterhånden. Beyond Infinity er fra en af de nye Misa kollektioner, nemlig Surreal Escape. Jeg har købt 3 af lakkerne derfra: udover denne har jeg købt Spaced Out og Grey Matters, men synes de andre er rigtig flotte og ville ha ønsket at jeg havde købt dem alle sammen :D

Her er et billede af de andre fra Surreal Escape. (Jeg har købt mine Misa lakker hos Transdesign.com og Nailsupplies.com)


Beyond Infinity er en shimmer lak med grå/blå base. Jeg har brugt 3 lag, da den er en anelse gennemsigtig. Jeg har ikke toplak på på billederne.


Efter jeg testede denne neglelak skulle jeg lige bagefter teste Black Pearl fra Chanel og jeg synes at de var meget ens, så imorgen får i Chanel's Black Pearl og en sammenligning :D

Sussi

8 kommentarer:

Doktor S sagde ...

Så vil jeg glæde mig til imorgen :-)

KH

Therese sagde ...

Den farve er super flot, jeg er normalt ikke til naglelak med glimmer, men den er rigtig flot :-)

Hende der Emilie sagde ...

Jeg er helt vildt med jeres blog, og bliver super inspireret af det hele! Kig gerne forbi min blog, den er ny - følg gerne for at se mere :-)

//Hende Der Emilie

Pia sagde ...

Hej Sussi
Rigtig flot farve. Har du så også her brugt Aqua Fix Base Coat fra Makeup Store for at kunne lægge denne lak.

Pia sagde ...

Hej igen
Glemte lige at spørge om en ting. Er der nogen som kender den hjemmeside som hedder head3toebeauty.com. De bla. Essie, Color Club, China Glaze og de har en neglelak fra Creative med navnet Royal Crime, som jeg jeg egentlig ikke troede kunne fåes mere, men her kan den fåes, men har ikke selv hørt om denne side før, så jeg er en smule skeptisk.

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Pia.. Nej jeg brugte min alm base coat CND Stickey. Bruger kun den anden til holo neglelak.

Jeg går ud fra, at du mener head2toebeauty.com ? :D
Det er faktisk den side, som vi bestilte neglelak fra allerførste gang da vi startede bloggen. Maja har lige bestilt derfra her til julegaver. Vi har kun haft gode oplevelser med dem :D Håber det hjalp.

Sussi

Pia sagde ...

Hej Syssi
Jeg synes ikke jeg har helt styr på hvad holo lakker er, for jeg har svært ved at se forskel på den grønne Nubar du lagde forleden og den grå fra Mica. Kan du kaste lidt lys over det.

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Hej Pia.. Jeg vil da gerne prøve :D
Forskellen er at i holo'en er shimmeren/glimmeret regnbuefarvet og laver en 3D effekt. Hvorimod den alm shimmer neglelak har en eller flere farver, der ikke danner en regnbue, feks sølv og blå.

Håber det hjalp. Eller lav en billedsøgning på google med holo nail polish og shimmer nail polish og se forskellene :D

Sussi

Send en kommentar