tirsdag den 24. januar 2012

Guide til neglelak shopping: LondonBoots er en kæde af Matas lign forretninger. De findes overalt i London og har bl.a mærkerne; Barry M, Boots, Butter, Dior, Mavala, Models Own, Nails Inc, No7, OPI, Orly, Sally Hansen og Seche.

De ligger stort set side om side i de store shopping gader, Oxford Street, Regent Street, Picadilly Circus, Victoria Street osv. Se Boots.com


John Lewis er et stormagasin med mode, møbler, legetøj, elektronik og ikke mindst skønhedsprodukter. Neglelakken finder man i underetagen.

Man kan bl.a finde mærker som; OPI, Essie, Jessica, Nails Inc, Dior, Mavala, Nars og Leighton Denny.

John Lewis ligger på Oxford Street i nummer 300.

Johnlewis.com


Selfridges er også et stormagasin med masser af sko, tøj, tasker, smykker til både mænd og damer. (Selfridges.com)

Hos Selfidges har de en række af de dyrere mærker som; Dior, Tom Ford, Yves Saint Laurent, Estee Lauder, Nars, MAC og Illamasqua.

Butikken ligger på Oxford Street nummer 400.


Superdrug er, som Boots, en Matas lign. kæde forretning, så udover neglelak finder man en masse andre skønhedsprodukter.

I Superdrug har de bl.a mærkerne; Gosh, Accessorize, Miss Sporty, Barry M, Andrea Fulerton, The Saturdays Magnetism Nail Lacquer by Fashionista.

Superdrug ligger ved Marble Arch stationen på Oxford Street, Ved Tottenham Court Road og Charing Cross station samt andre steder rundt om i byen. Se evt Superdrug.com

Claire's er en kæde af søde små accessories butikker. De har alt fra tasker, hårpynt, neglelak, smykker, til sko, hatte og solbriller. Og så er det billigt. De har forskellige lakker samt folie og andet neglepynt.

Claire's ligger bl.a 2 steder på Oxford Street. Se claires.com

House of Fraser er endnu et stormagasin. I underetagen finder man alle skønhedsprodukterne. De forskellige mærker har som i Illum og Magasin deres egen stand, så man skal rundt og lede efter det man søger.

Hos House of Fraser kan man finde neglelak fra bl.a; Deborah Lippmann og Nails Inc. Houseoffraser.co.uk

Butikken ligger på Oxford Street i nummer 318.American Apparel er et amerikansk tøj mærke, som har flere butikker rundt om i London. Udover tøj har de også deres egen neglelak. De står i et display ved kassen.

Butikken ligger bl.a på Oxford Street i nummer 142-144.

Se flere steder på AmericanApparel.com


Top Shop kender vi herhjemmefra, men i London har de også beauty produkter i forretningerne. De har endda deres eget neglelak mærke. Udover Top Shop lakkerne sælger de også Barry M og negle folie.

Der ligger en håndfuld Top Shop butikker i London, men der ligger en rigtig god en ved Oxford Circus stationen på Oxford Street.

Se TopShop.com for flere adresser.Westfield Shopping Center er et stort center i den vestlige del af London, nemlig Shepherd's Bush. Det ligger ikke langt fra Notting Hill og man kan tage undergrundstogene fra Oxford Circle direkte dertil. I centret finder man alle slags butikker fra biograf, frisører, banker, stormagasiner til supermarkeder, apoteker og massevis af tøj, sko og skønheds butikker.

I neglelak afdelingen kan man finde; American Apparel, H&M, Top Shop, Claire's, House of Fraser (Deborah Lippmann), Beauty Base (LA Colors), Boots (se ovenfor), Colourcopia OPI (alle OPI lakker), Inglot, KIKO, MAC, MakeUp Store, Rituals, Superdrug (se ovenfor).

Se Westfield.com for flere butikker.Da jeg selv var i London, lavede jeg en kæmpe liste med steder jeg kunne købe neglelak. Det gør jeg som regel altid inden jeg tager af sted til en ny by, så jeg ikke misser noget. Det er altid ærgeligt at komme hjem og finde ud af at man kunne ha købt det og det. Jeg var f.eks inde i Del Sol butikken i Californien, men vidste først da jeg kom hjem at de havde neglelak, da det er en tøj forretning. Surt.. Derfor har jeg lavet denne liste til jer, så når I rejser til London kan notere hvor I kan købe jeres favoritter.

Jeg brugte en rigtig god hjemmeside til at kreere min liste, nemlig Streetsensation.co.uk. Det er en hjemmeside hvor der er nogle flinke folk der har taget billeder af alle butikker i London, så man kan bladre alle gader igennem og se hvad der er af butikker og hvor. De mest populære gader er gratis, men for et beskedent beløb kan man købe adgang til alle shopping gader i London. Jeg betalte de 30 kroner og printede alle sider ud og tog med til London. Alle pengene værd.

Jeg vil lave en guide til New York og Berlin, men hvis der er andre ønsker vil jeg prøve at imødekomme dem. Så skriv lige i kommentarfeltet hvis du har et ønske.

Sussi

20 kommentarer:

NailsAndColors sagde ...

Rigtig fin guide, mange tak for det gode uddybende og indlæg, det var lige hvad jeg manglede! :)

Anonym sagde ...

Rigtigt dejligt indlæg,men jeg tænkte på om i ved hvor man kan købe CND lakker i London?

Anonym sagde ...

Tak tak TAK! Seriøst, det her er da bare guld værd, når jeg skal til London til sommer!
Jeg håber, at jeg kommer hjem med en masse lækre neglelakker. Det er i hvert fald planen :)
Dette må jeg lige udskrive, så kan kan have det ved hånden når jeg er i London :)

Marias Nail Polish Blog sagde ...

Tak for en god London-shopping-guide, flot arbejde :)

Sosa07ac sagde ...

Tak for en god guide. Har I mulighed for at lave en over New York?

emilieloevbjerg. sagde ...

Hvor er det lækkert med sådan en guide, når turen går til London i marts-april! Godt arbejde, men hvad sparer man så ved at købe neglelak/neglelakting i London? Fx. ved en OPI eller essie? eller er der specielle mærker som er billige end dk og nettet? :-)

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Anonym.. Jeg kan ikke finde nogle butikker der sælger CND neglelak, men ifølge hjemmesiden, så er der nogle saloner i London der bruger deres produkter. Det kan være du kan købe dem der. Prøv at kigge på deres hjemmeside.

EmilieLoebjerg.. Priserne er en anelse billigere på de fleste mærker, men ikke meget. Til gengæld er der mærker man ikke kan få herhjemme.

Sosa07ac.. Som jeg skrev sidst i indlægget så er jeg igang med en New York og en Berlin guide.

Sussi

Anonym sagde ...

Claires er verdens bedste butik (er tolv :P)

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Lige en note:Models Own lancerer en lille butik i Westfield Centret hvor man kan få ALLE deres produkter inkl neglelak. Den kommer til april.

Sussi

Iben sagde ...

Tusind tak for denne guide. Den kommer virkelig belejligt da jeg skal på studietur til London i marts, så det er super dejligt at vide præcis hvor man skal kigge efter nye neglelakker. (:

Apoteker sagde ...

Fed guide! Tak!

Denise sagde ...

Hvad med en guide til Paris :D

Anonym sagde ...

Feedt! Vil ønske jeg havde vidst det inden jeg skulle til London i sommers /-: Men feed blog alligevel, elsker jeres negle :-)

Marianne sagde ...

Fedt indlæg! Lige hvad jeg søgte. Tak skal I have : )

// Marianne

Karina Chr sagde ...

Kunne i have mulighed for at lave en guide over Rom? det ville være en stor hjælp da jeg skal på studietur der i marts :)

Anonym sagde ...

Jeg er enig med en guide til Paris, gerne inden marts. :)

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Hej tøser

Rom og paris er noterede. Jeg håber jeg kan nå dem begge i weekenden. Har aldrig været de to steder, så det bliver nok lidt sværere at lave dem. Men glæder mig til udfordringen.

Sussi

Anonym sagde ...

Jeg vil gerne lige sige at Boots har ikke Essie :(
Er lige kommet hjem fra London i dag, og har været inde i 5 forskellige Boots og ingen af dem havde Essie.

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Anonym.. tak for rettelsen. jeg listede dem som de solgte på deres webshop. jeg kan dog ikke huske om de havde dem i butikkerne, så det var godt du skrev. Jeg får rettet indlægget.

Sussi

Anni Nikogosian sagde ...

Rigtig god artikel med virkelig mange nyttige og gode shoppe-tips!! Jeg faldt over for nylig over denne side:

http://london.dk/shopping-london/

Som har en stor guide om shopping i London. Ville bare lige dele med jer andre :) Rigtig god blog!

Send en kommentar