onsdag den 25. januar 2012

Guide til neglelak shopping: New York


Sephora er en af de største kæder med parfume og skønhedsprodukter i New York. De ligger nærmest side om side ligesom Starbucks. Så uanset hvilken del af New York man besøger kan man finde en Sephora butik. 

I Sephora kan man finde en masse forskellige mærker, bl.a; Sephora's eget mærke, Nails Inc, Dior, Kat Von D Nail Polish (nyt), Sephora by OPI, Hello Kitty, Sephora by OPI nail glitter, Hello Kitty nail stickers, Illamasqua, Nars m.fl.

På Times Square ligger der 2 Sephora butikker, ellers kan de findes på Broadway, 5th Avenue, 34th Street osv. Se Sephora.com for flere adresser.American Apparel er et amerikansk tøj mærke, som har flere butikker rundt om i New York. Udover tøj har de også deres egen neglelak. De står i et display ved kassen.

Butikken ligger bl.a 3 steder på Broadway i nummer 429, 1841 og 2831.

Se flere steder på AmericanApparel.com
Claire's er en kæde af søde små accessories butikker. De har alt fra tasker, hårpynt, neglelak, smykker, til sko, hatte og solbriller. Og så er det billigt. De har forskellige lakker samt folie og andet neglepynt.

I New York ligger Claire's flere steder, bl.a; på 84th Street og Broadway i nummer 2267. Se mere på claires.com


Deborah Lippmann er en meget efterspurgt neglelak på bloggen og i New York kan man finde dem i flere butikker. De har desværre ikke deres eget sted.

Barneys - 660 Madison Avenue
Bluemercury - 2305 Broadway
Eva Scrivo Salon - 50 Bond Street

Se flere butikker med Deborah Lippmann's neglelakker på Lippmanncollection.comTarget er et supermarked og meget mere. De har et kæmpe udvalg af skønhedsprodukter og nogle af de mest spændende mærker, man ikke ser herhjemme, f.eks; Cover Girl, Hello Kitty, Essie, Milani, Nicole by OPI, Nic's Sticks by OPI, Sally Hansen og Sally Hansen Salon Effects Nail Polish Strips.

Desværre ligger der ingen Target på Manhattan, men i Atlantic Terminal i Brooklyn kan man finde en, samt en i Harlem.

Se Target.com for adresser.Kmart er ligesom Target et supermarket, som også har en masse skønhedsprodukter. De har også en del af de mærker som Target har som bl.a; Sally Hansen, Sally Hansen Salon Effects Nail Polish Strips, Cover Girl, Milani, Nicole by OPI, Wet n Wild, Nailtiques, Kiss, Rimmel, New York Color, Nailene.

Heldivis ligger der et par Kmart butikker på Manhattan og de kan findes på Broadway i nummer 770 og 250 West 34th street. Se evt. Kmart.comDuane Reade er en blanding imellem Matas og et apotek og de findes stort set over det hele i New York. I Duane Reade kan man bl.a finde: Essie, Prevail, OPI, POP, Gosh, Butter m.fl

Duane Reade har lanceret Look Boutique, et nyt koncept hvor de i butikken også har en negle salon. Du kan finde Look Boutique på 51st Street i nummer 51. Se flere adresser på DuaneReade.comWalgreens er ligesom Duane Reade en såkaldt drugstore, hvor man kan finde alt fra hovedpinepiller til neglelak og plastre. (Det kan man godt få brug for når man går New York tyndt).

Hos Walgreens kan man finde neglelakmærker som; Essie, Wet n Wild, Revlon, Milani, Rimmel, Sinful, Sally Hansen.

Walgreens findes overalt i New York. Omkring Times Square ligger der 3 butikker. Se Walgreens.com for adresser.Inglot Cosmetics er et polsk kosmetik mærke. De har over 200 øjenskygge farver, og ikke mindst 200 neglelak farver. På Times Square har de fået en hel butik med alle deres produkter. Helt klart et besøg værd. Inglotcosmetics.com


Ricky's er en butik kun med kosmetik og andre skønhedsprodukter. I butikken kan man finde neglelak mærker som; Butter, CND/Creative, Essie, Mattese, Nail Rock, OPI, Orly, Sally Hansen, Seche og Young Nails.

Ricky's butikker ligger rundt omkring i New York. Der ligger bl.a en butik på Broadway ved 39th Street. og på 383 5th Avenue. Se flere adresser på RickysNYC.com


CVS er endnu en apotek/beauty kæde, som Walgreens og Duane Reade. De har disse neglelak mærker: Color Theory, Essie, Kiss, L'oreal, Milani, Nailene, Nailtiques, Nicole, Nutra, Orly, Out the Door, Revlon, Rimmel, Sally Hansen, Seche og Wet n Wild.

Butikkerne kan bl.a findes på 5th Avenue nummer 320 og på 222 East 34th Street. Se flere adresser på Cvs.com

Ulta er en overdådig skønhedsbutik. De har mærker som; Butter, China Glaze, CND/Creative, Essense, Essie, Nicole by OPI, Orly, Piggy Polish, Sally Hansen, Sally Hansen Salon Effects Nail Polish Strips, POP, Poshe, Seche.

Butikken ligger på nummer 560 Broadway.

Hjemmeside: Ulta.com


Det var vist det. Hvis jeg kommer i tanke om flere, opdaterer jeg denne side. Hvis I har tilføjelser, må I meget gerne skrive en kommentar herunder.

Sussi

5 kommentarer:

Rainbowify Me sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
3 Piger - 1 Blog sagde ...

Hej.
Vi er tre piger som har en blog, og vi er alle sammen vilde med neglelak, så derfor er vi da selvfølgelig faste læsere af jeres blog. Håber i vil kigge forbi og evt. blive faste læsere det ville vi blive rigtig glade for.
Hilsen 3 Piger - 1 Blog.
http://3piger-1blog.blogspot.com/

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Rainbowify Me.. Jeg ved det desværre ikke. Har prøvet at google det, men uden held.

3 piger.. tak for linket.

Sussi

lauriestrode sagde ...

Kære Maja og Sussi.
Ang. Rescue Beauty Lounge: Det er snart trekvart år siden, at Ji Baek lukkede salonen i New York. Man kan nu kun købe lakkerne online hos www.rescuebeauty.com

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

lauriestrode.. ok tak. Det stod der ikke der hvor jeg fandt oplysningerne. Jeg sletter det lige så :D

Sussi

Send en kommentar