torsdag den 26. januar 2012

Guide til neglelak shopping: Berlin


Ulsu Airlines er et Berlin'sk makeup mærke. Det er et af de dyrere af slagsen. Der findes desværre ikke så mange Uslu Airlines forretninger og i Berlin kan man også kun finde dem på:

Friedrichstr. 71 i stormagasinet Quartier 206.

Hjemmeside: Usluairlines.com

Catrice er et af de mærker, som man kun kan finde i få lande. Udover Tyskland kan de findes i Østrig, Schweiz og Kroatien.

I Berlin kan man finde dem i flere butikker, nemlig: Galeria Kaufhof (bl.a Alexanderplatz 9), DM Drogerie Markt (Greifswalderstr 89), Ihrplatz (Danzigerstr 36) og Douglas (Grunerstr 20).

Se flere butikker på Catrice.eu


Douglas er en af de store kæder i Berlin. Der kan man finde en masse spændende mærker, som man ikke kan gå herhjemme, men også et par velkendte favoritter.

Anny, Butter, NYX girls, Artdeco, Nicole by OPI, BeYu, Flormar, Isadora, Koh, LA Colours, Mavala, Essie, Incoco (folie), Dior, Alessandro, OPI, Douglas eget mærke, Yves Saint Laurent, LCN, MAC, Nail Rock (folie), Max Factor, Estee Lauder og Givenchy.

Der ligger hele 33 Douglas butikker i Berlin, så det burde være til at finde en. Man kan bl.a finde dem her:

Unter den Linden 16 og Berlins Hovedbanegård på Europaplatz 1. Se flere butikker her Douglas.de


Alexa Shopping Center er et center med 180 butikker og det ligger lige ved siden af Alexanderplatz på adressen Grunerstr 20. I centret finder man bl. a mærker som;

Kiko, MakeUp Store og Rituals (med egen forretning) og skønhedsforretninger med flere mærker som; Douglas og Rossmann (Essence).

P2 Cosmetics laver også neglelak, og i Berlin kan du finde dem i DM Drogerie Markt butikkerne. De kan findes flere steder i Berlin.

F.eks på Greifswalderstr 89 . Se hjemmeside for flere adresser DM-drogeriemarkt.de
Essence er endnu et kosmetik mærke man kan finde i Berlin.

De findes i flere Matas lign. butikker rundt om i Berlin, f.eks i Kaufhof (Alexanderplatz 9), DM Drogerie Markt (Alexanderplatz 1), Rossmann (Grunerstr. 20) og Schlecker (Brückenstr 5-6). Se flere adresser på Essence.euDeborah Lippmann kan man også finde i Berlin. Trods at det er en dyr neglelak, er den meget populær.

Man kan finde Deborah Lippmann i Quartier 206, som ligger på Friedrichstr 71.

Hjemmeside: Lippmanncollection.com


Der går lige en uges tid før der kommer flere shopping guides. Jeg laver en liste over alle vores guides, så man nemt kan finde frem til dem på bloggen igen. Linket dertil vil komme øverst under banneret.

Sussi

2 kommentarer:

Katrine Mørk sagde ...

Hvordan er priserne på neglelak i Berlin i forhold til herhjemme?

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Katrine.. de er en anelse billigere. :D

Sussi

Send en kommentar