fredag den 27. januar 2012

China Glaze - Princess Loreleis Tiara (Mange billeder)

Til jul bestilte jeg et par af nogle glitterlakker fra China Glaze, der i blandt var denne skønne lak fyldt med blå og sølv glimmer.
Der er rigtig meget glitter i lakken, hvilket gør, at man kun behøver to tynde eller et tykt lag af lakken for at den er fuldt dækkende. Det i sig selv er jo et rigtig stort plus. Det er altid godt når man ikke behøver mange lag, fordi det gør at man ikke skal afsætte så meget tid til at lægge sin manicure.
På mine billeder har jeg lagt to tynde lag, og afsluttet med toplak fra Seche. Det er rigtig vigtigt at man husker toplak når man har lagt en glitterlak. Nogle mener at de skinner nok i sig selv, men i min mening, er toplakken med til lige at give det sidste. Toplakken gør farverne mere klare, udjævner overfladen og giver mere glans til neglelakken.

Undskylder lige for mængden af billeder, men den er bare for fantastisk til kun at vise et enkelt billede af. Jeg synes selv, at jeg på billederne har fanget hvor meget den faktisk skinner og glitrer, hvis I er til glitterlakker, så er denne et must. Den er især velegnet her til det kolde vinter vejr, fordi den (med lidt god vilje) ligner is-krystaller og sne.

- Maja

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Fed neglelak!
Men hvordan får man glitterlak af igen? :)

Anonym sagde ...

Den er virkelig fed, og super flotte billeder! Har selv lige købt den, fandt den på en dansk webshop, luxbeauty.dk til 78,75kr:) Så nu glæder jeg mig til selv at lægge den på:D

Anonym sagde ...

Den bedste måde at fjerne glitterlak, har jeg fundet ud af, er med sølvpapir :)
Det kan du læse mere om her: http://www.passion4polishdotcom.blogspot.com/2012/01/sadan-fjerner-du-glitterlak-med.html

Send en kommentar