søndag den 1. januar 2012

Nytårsnegle..

Maja og jeg vil gerne ønske jer alle et godt nytår! Vi håber at I har haft en fantastisk nytårsaften og er kommet godt ind i det nye år. Så velkommen til 2012 hos Neglenymferne.
Neglene på billedet er Sussi's nytårsnegle, som matcher hendes blå kjole. Neglelakken er Blue My Mind fra H&M og glitteren er naturligvis den elskede Happy Birthday fra Deborah Lippmann. Glitteren er påført gradvist tykkere ud mod spidserne. I får lige et billede mere.

Spidserne er ikke slidte, men måtte tage min datter op inden lakken var tør, så jeg fik lige tørret lidt af den af på hende :D

Vi glæder os til at lave en masse flere spændende indlæg til jer i dette år og til april har vi 3 års jubilæum, så der laver vi noget stort!.

Maja & Sussi

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hvor køber i jeres Deborah Lippmann lakker?

Anonym sagde ...

Hvor er i bosat?

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Anonym... Vi køber dem forskellige steder. Jeg har købt nogle i New York, nogle på nettet og nogle i Illum. Der er en dansk hjemmeside der sælger dem. Luxbeauty .

I Københavnsområdet.

Sussi

Emma og Helene sagde ...

Hej, er der ikke nogen der vil tjekke mig og min venindes blog ud?

Link: http://www.365dagemedneglelak.blogspot.com/

Anonym sagde ...

Hej Maja og Sussi, godt nytår!
Mine nytårsnegle bestod af sort lak, med et lag af sølv og blå glitter, og så et lag toplak - det tager en krig at fjerne glitteret igen! Nu er mine negle helt misfarvede som aldrig før.. Har I nogle gode råd til at få misfarvningen væk eller til hvordan man ikke få misfarvning i fremtiden? :)

Send en kommentar