fredag den 30. december 2011

Forskud på sommeren


Ja, nu må der altså gerne snart ske en forandring i vejret. Enten kan det godt begynde at sne, ellers synes jeg at lidt sol ville være på sin plads. Okay, jeg skal ærligt indrømme, at jeg hepper på sne, det er simpelthen bare noget af det flotteste vejr - i min mening. :)
Men dagens design er ikke inspireret af det kolde vejr, tvært imod, det er inspireret af minder om den sommer, vi faktisk ikke havde i år i Danmark, men som vi forhåbentlig får i år 2012.
Jeg har forsøgt at lave nogle sommerlige blomster fra et af hjørnerne på mine negle. Det er lavet med samme teknik, som jeg brugte i dette indlæg. Først er de sorte streger malet, dernæst har jeg fyldt dem ud med farve, for til sidst at male de sorte streger op igen.
Det var slet ikke særlig svært, og kan både laves med en pensel, men det kan lige så godt laves med nail art penne hvor man nærmest presser neglelakken ud.
Hvis jeg ville have lavet det lidt mere vinter-agtigt, så kunne blomsterne have været blå og bladene sølv, det havde sikkert også været ret flot, men det må blive en anden god gang.
Jeg synes det er et skønt og sommerligt design, jeg overvejer, om skal blive på til imorgen hvor det jo er nytårsaften. I år skal Sussi og jeg holde det sammen, så måske vi laver et enkelt indlæg fra selve aftenen - selvfølgelig om neglelak.

Har I planlagt hvad i skal lave med jeres negle til nytår? og bliver det noget traditionelt med sort, guld og måske 2012 skrevet et eller andet sted, eller bliver det noget helt, helt andet?

- Maja

7 kommentarer:

Marias Nail Polish Blog sagde ...

Ja, lad enten få sol (den skinner faktisk her nu) - eller sne OG sol :)
Dejlige blomster, de er meget sommerlige!
Nytårsmani bliver utraditionel; en vintermørk midnatsskov med sne, grantræer, stjerner og raketter i det fjerne.
Min bonus datters negle er også utraditionelle, har dog 2012 og fyrværkeri indblandet - mine kan ses i morgen og Annes i overmorgen som led i min lille julehistorie fortalt på negle :)
I ønskes et rigtigt godt nyt år, og tak fordi I tog godt imod en ny blogger :)

DesertNails8 sagde ...

I love your mani!!

Laura sagde ...

Jeg har en sort lak, med sølv shimmer i fra H&M,kaldet Goodnight Kiss, og to lag Kaleidscope fra Wet n Wild :)

katfio sagde ...

Har en lilla og grøn duo-chrome fra essence på og så lavet tipperne blå med OPI navy-blå shatter :)

Eva sagde ...

Hvor er de fine :D Jeg savner sommeren

Kan i lave en guide til hvordan man gør sine negle 'perfekte' så de klar til at få lak på.. altså mht. neglebånd, neglelak fjerner osv. :-)

Eva sagde ...

Har en wet and wild lak på der hedder Sparkling diamonds.

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Marias Nail Polish Blog: Det lyder som nogle rigtig fine negle :) Og selv tak, vi vil altid gerne hjælpe hvis man er usikker på noget :)

DesertNails8: Thanks a lot :)

Laura: Det lyder også virkelig fint :)

Katfio: Det lyder som en rigtig flot manicure :)

Eva: Ja, sommeren måtte gerne komme nu. :) Tak for ideen, det kan være at vi prøver at lave det.

Eva: Det er også en fin lak :)

Mvh Maja

Send en kommentar