fredag den 30. december 2011

Mine favoritter fra 2011

Endnu et år er gået her på Neglenymfer.dk og vi har nået mere end vi havde regnet med. Udover vi begge er blevet mødre til skønne børn, har vi nået de 500 faste læsere. Vi sætter naturligvis også pris på dem som læser vores blog uden at være medlem af bloggen. Vi fik også lige sneget os ind i Ekstra Bladet i november, det var rigtig sjovt at prøve. Vi er også rigtige glade for at vi nåede vores personlige udfordring i november måned med indlæg hver dag, som var planlagt på forhånd.

Jeg har gennemgået de fleste af vores indlæg i år og fundet nogle af mine favoritter frem. Det var svært at sætte rækkefølge på hvad jeg bedst kunne lide i år, så jeg har bare sat dem i vilkårlig rækkefølge. Her er 10 af mine favoritter fra 2011.

Jeg blev også lige gift i år og disse var mine bryllupsnegle, hvis ikke I kan huske dem. Jeg brugte Inglot 152 som base og min favorit fra Deborah Lippmann fra i år, nemlig Glitter in the Air. Gudesmuk! Se den med en anden baggrundsfarve her.

Hvis man ser tilbage på 2011, så kan man ikke komme udenom Beetlejuice kollektionen fra Models Own. Det var en af de mest fantastiske kollektioner jeg har set længe. Ikke en eneste af disse ville jeg have undværet. Super specielle og ultra flotte. Se dem alle her.

Selvom Maja er dronningen af neglekunst, så er jeg faktisk ret stolt af de designs jeg har lavet i år og bevist at øvelse gør mester. Eller i mit tilfælde blev jeg bare en anelse bedre. Her er et par af de andre designs jeg har lavet. Inspireret af Lady Gaga, Inspireret af Dita Von Teese, Inspireret af en bog, New York Fashion Week, Navngivningsnegle og Paul Pava.

2011 var også året hvor CND lancerede Shellac og jeg er super glad for at jeg fik prøvet det. Hos min lokale salon hos Hanne i Frederikssund fik jeg denne lilla Shellac hærdet i UV lys på mine negle og jeg var positivt overrasket over holdbarheden. Ja ikke mindst holdte det flot i de 2 + uger de lovede, men der kom ikke en eneste skramme i overfladen. Jeg skal helt klart have lavet Shellac negle til min ferie næste sommer.

For første gang prøvede jeg også noget helt nyt, nemlig at lave smykker af neglelak. Jeg havde set dem hos GingerKittyDesign og bestilte nogle ting derfra for at se hvordan de var lavet. Så smuttede jeg en tur forbi Etsy.com og bestilte en masse glas dimser osv og gik i gang. Her er nogle af de smykker jeg fik lavet.  Deborah Lippmann smykker, Atlantis smykke, Ruby Slipper ring, og sådan har vi lavet smykkerne..

I sommers fik jeg også fornøjelsen af at prøve Minx. Det har jeg længe ville prøve og jeg blev bestemt ikke skuffet. Hos min lokale negle salon hos Hanne (igen) fik jeg disse skønheder på tæerne. Jeg skal helt klart have dem på igen til sommer. Måske nogle andre :D De kan varmt anbefales hvis man vil prøve noget andet end neglelak. Og med disse på får man helt klart en masse opmærksomhed!

En anden ny smart ting til at komme på neglene er disse neglelakstrips fra Sally Hansen. Vi var heldige at få tilsendt nogle til test og det er vi glade for. Modsat andre er disse lavet af neglelak og ikke folie og så er de utroligt nemme at bruge selv. De fås nu ENDELIG i Danmark, i f.eks Matas. Jeg var meget imponeret af dem og havde glædet mig til at prøve dem længe.

De mærker som har imponeret mig meget i år med deres farver er Essie, OPI og Models Own. Essie med deres Braziliant, Luxeffects, Carry On, French Affair og den skønne nye vinter kollektion har de lavet nogle fantastiske farver i år, ikke mindst blå. OPI's kollektioner har også været skønne især Muppets og Pirates of the Caribbean kollektionerne. Hos Models Own har jeg allerede vist jer Beetlejuice kollektionen, som fortjente sin helt egen post, men også de skønne grønne nuancer Jade Stone og Grace Green har været blandt mine favoritter fra i år. Jeg har stadig til overs at teste nogle af Essie's og OPI's lakker fra i år.


Jeg har aldrig rigtigt været en stor fan af glitter neglelak, men det skal jeg da lige love for at jeg er blevet i år. Måske er det fordi der er kommet nogle fantastiske af slagsen, at jeg endelig har fået øjnene op for disse skønheder. På billedet har jeg OPI's Designer de better (Muppets) og Barry M Silver Cascade. Men også de skønne glitter lakker fra LA Girl Glitter Addict har vundet mit hjerte. Jeg har kun vist jer en enkelt af dem, men har 6 i alt at vise jer, så glæd jer! OPI's Katy Perry kollektion havde nogle flotte glitter lakker og hvem kan glemme de underskønne glitter lakker fra Deborah Lippmann!?

Grafitti, Crackle, Crackle Effect, Shatter, Fracture, kært barn har mange navne. Stort alle mærker med respekt for dem selv lavede i år en krakelerings neglelak. Jeg synes det var super fedt at få en neglelak, som kunne noget andet og som alle kunne finde ud af at bruge. Desværre synes jeg at trenden blev overeksponeret, så om den holder til næste år ved jeg ikke, men jeg synes nu at det var meget fedt.Nå, men det var så en gennemgang af nogle af mine favoritter fra 2011. Jeg er sikker på at jeg har glemt noget, men der var mange indlæg at komme igennem. Hvad har været jeres favoritter i år?

Sussi

3 kommentarer:

Sanne sagde ...

Jeg er jo også helt syg med glimmerlakker, selvom de er dødssyge at få af igen. Så min samling af Lippmann og OPI Muppet er ved at være temmelig omfattende. Beetle Juice kollektionen er intet mindre end fantastisk. Elsker, elsker, elsker den. Men jeg har det ligesom dig, er ikke specielt hook på crack polish. Jeg synes som regel det ligner noget slidt sjusk som skal renses af hurtigst muligt.

Rigtig godt nytår til jer begge, og pas nu på fingrene, der skulle gerne være 10 negle at lakere til næste år. :)

Amalie Langsted sagde ...

Wow, nogle rigtig flotte glimmer-negle! Jeg er heller ikke den største fan af glitter. Jeg er mere til de enkle neglelakker, men den er virkelig flot :-)

Jeg synes, det er superfedt, at I har lavet en blog om neglelak, for det kan altså pifte ethvert outfit op! Derfor er jeg nu blevet fast læser.
Vil I tjekke min blog ud også og blive fast læser? Det håber jeg! :-)

http://www.amaliebl.blogspot.com/

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Sanne..Tak :D Håber du er kommet godt ind i det nye år.

Amalie.. tak for linket.. vi kigger forbi.

Sussi

Send en kommentar