tirsdag den 10. januar 2012

Test af MakeUp Store - Aqua Fix Base Coat

Jeg var så heldig at få et ønske opfyldt til jul og fik denne basecoat fra MakeUp Store, som jeg har hørt fra flere skulle være god til holo neglelak. Problemet med holo lakker er at når man vil påføre 2. lag, så fjerner man det første lag med penslen. Hvis man køber en holo lak hos MakeUp Store, så vil jeg gætte på, at de vil prøve at sælge dig denne basecoat. Og det virker! Så nu er jeg med på vognen af fans af Aqua Fix.

Lidt om Aqua Fix: Jeg fandt ud af, da jeg sad med den i hånden, at det er en ridgefiller. Det er en meget tyk mælkehvid masse, men meget nem at påføre. Det er nok derfor at den er god til holo lakkerne. Den suger den til sig og holder på den. Jeg har testet den med nogle forskellige mærker, for at se om den virkede lige så godt med dem som med deres eget holo neglelak.

Den første jeg testede var Color Club's Fashion Addict. Desværre var solen ikke fremme den dag jeg lavede testen, så det var ikke nemt at få nogle flotte billeder. Men nu er det jo basecoaten det drejer sig om i dag. Fashion Addict var den eneste af dem jeg testede, som der var en anelse af lakken der blev trukket af. Men man kan umiddelbart ikke se det på billederne.

Den næste var MakeUp Store's egen holo neglelak, Siw. Den elskede bare at komme på Aqua Fix basecoaten :D Det var en af dem jeg havde flest problemer med før Aqua Fix, så jeg er bare rigtig glad for at have fået anbefalet den.

Desværre fik jeg kun taget dette billede af Nubar's holo Reclaim. Jeg må indrømme at jeg fortyder, at denne har ligget et halvt år hvis ikke mere i min skuffe uden at jeg har prøvet det. Men efter jeg lavede denne test, tog jeg nogle billeder af den, så der kommer snart et indlæg med den. Nå, men jeg havde jo ikke noget at sammenligne med, så jeg ved ikke om den var svært at påføre før, men med Aqua Fix var den i hvert fald ned at have med at gøre.

Den sidste var også en blå, nemlig China Glaze - 2nite. En af mine favoritter. Jeg lavede en ombre manicure med den for ikke så længe siden. Jeg var også meget imponeret over hvor nem den også var at påføre med Aqua Fix, så jeg skal klart bruge den hver gang jeg hiver en holo neglelak frem fremover.

Sussi

10 kommentarer:

Emma og Helene sagde ...

En holo, er det en hvor der nærmest er en regnbue i, eller hvor det bare er en neglelak med for eksempel farverne grøn, blå og lilla?

Louise sagde ...

Jeg har den fra Nubar og har ikke umiddelbart haft problemer med den uden aqua base, den er bare lidt tynd i konsistensen, men det er mange af Nubars lakker :)

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Emma og Helene..Det er når der lissom danner sig en regnbue i neglelakken. Lav evt en billed søgning på google med holo nail polish, så får du en masse lækre lakker frem :D

Louise... Det er da dejligt. Og tak for indoen :D

Sussi

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Louise.. Mente infoen hehe

Sussi

Pia sagde ...

Hej Sussi
Hvor kan denne MakeUp Store - Aqua Fix Base Coat købes henne?
På forhånd tak.

Sanne sagde ...

Selvtak, jeg var jo en af dem der gav tippet videre. :) Jeg ville ønske at jeg havde vidst det noget før, for jeg blev så arrig på min ellers smukke, helt nye, Nfu Oh at jeg solgte den. ÆV!

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Hej Pia..

Makeup store er en make up butik, som findes rundt om i landet.

Du kan finde dem her:

Aarhus
Bruun´s Galleri
Copenhagen
Fisketorvet Shopping Center
Frederiksund
Sillebroen Shopping
Kolding
Kolding Storcenter

Sussi

The Dandelion Chronicles sagde ...

Tror I, at når nu Makeup Store kalder den en ridge filler, at det så kan afhjælpes med alle underlakker, der er kategoriseret, som ridge fillers?
Just a thought...

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

TDC.. Jeg har en ridge filler fra Mavala, som ikke har samme konsistens som den fra MakeupStore, så det tror jeg nu ikke. Aqua Fix basen er meget tyk og klistret og den kan jo også være lavet af noget andet end andre ridge filler base coats. Men jeg kan da prøve at se :D

Sussi

Unknown sagde ...

Jeg er sådan et sølle menneske der ikke kommer ud hehe ;-)

så er det muligt at købe en aquabase online? Vil gerne have den klar til når min aller aller første holo kommer fra Llarowe :-p

Send en kommentar