lørdag den 18. februar 2012

China Glaze Prismatic: Prism & Optical Illusion

Her er den første jeg testede, nemlig Prism. Jeg må indrømme at jeg har glædet mig til at teste disse, og synes ikke, at jeg er blevet skuffet. Alle lakkerne har den samme glitter, men med forskellige farver base. Denne har en 2 delt base. I noget lys ser den lilla ud og i noget andet ser den teal/blå ud. De store glitter stykker som er i alle lakkerne er super flotte og har et holo look. Med denne farve ville jeg også lige vise jer hvordan 1 lag ser ud med disse lakker, så det har jeg kommet på ringfingeren. På de andre er der 3 lag. Jeg er i hvert fald vild med denne neglelak. Her er nogle flere billeder.-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Den næste er Optical Illusion. I denne neglelak er base farven metalblå. Det er klart en af mine favoritter i denne kollektion. Jeg har ikke vist hvordan den ser ud med 1 lag, men jeg har 3 lag på alle neglene. Jeg er ked af at jeg i går knækkede min lillefinger negl, så lakken kom lidt ud på huden. Ups! En anden ting jeg lige vil nævne om disse lakker er, at de er meget svære at få af igen. Jeg viser jer imorgen hvordan jeg fik lakkerne af da jeg testede.Disse lakker kan købes hos Luxbeauty.dk for 78,75 som også har andre lækre China Glaze lakker.

Det var så første del af Prismatic kollektionen. Se med imorgen for at se anden del. Der anmelder jeg Ray-diant og Liquid Crystal.

Sussi

3 kommentarer:

Rainbowify Me sagde ...

Ih, jeg havde sådan glædet mig til, at se swatches fra denne kollektion. Efter at have set mig om på forskellige blogs, må jeg konstatere, at lakkerne slet ikke er, som jeg forventede. Ærgerligt, men i det mindste opdagede jeg det før jeg bestilte nogen af dem. Så tak. :)

Anonym sagde ...

Hvilket kamera bruger du til at fotografere så tæt på?

Negle Nymferne - Maja og Sussi sagde ...

Anonym.. jeg bruger macro indstillingen på min kamera, som er et panasonic lumix kamera.

Sussi

Send en kommentar